Ρόδος: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό Βρετανίδας – Σύλληψη τεσσάρων Βέλγων

Ρόδος: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό Βρετανίδας – Σύλληψη τεσσάρων Βέλγων

Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις άνδρες βελγικής καταγωγής κατήγγειλε ότι έπεσε μία 31χρονη Βρετανίδα τουρίστρια, ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, η κοπέλα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Φαληράκι. Όπως ανέφερε, περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μετέβη σε νυχτερινό κέντρο στο Φαληράκι για διασκέδαση με ομοεθνείς φίλες της. Εκεί γνωρίστηκαν με παρέα 5-8 ατόμων από το Βέλγιο, ηλικίας από 30 έως 35 ετών και στη συνέχεια αποχώρησαν όλοι μαζί και μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ανωτέρω παρέα.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στις αστυνομικές αρχές, η κοπέλα συνευρέθη ερωτικά με τη συναίνεσή της στο μπαλκόνι και εντός του δωματίου με ένα άτομο από την παρέα των νεαρών. Στη συνέχεια, κι ενώ η παρέα της είχε αποχωρήσει, κατήγγειλε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή παρά φύσει και παρά τη θέλησή της με την υπόλοιπη παρέα. Έπειτα αποχώρησε και επέστρεψε με ταξί στο ξενοδοχείο διαμονής της.

Οι τέσσερις νεαροί εντοπίστηκαν και προσήχθησαν απ’ την αστυνομία, ενώ αναγνωρίστηκαν ακολούθως από την παθούσα.

Οι δράστες συνελήφθησαν και μετά τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα παρουσιαστούν ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου.

Ήδη παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και ελήφθησαν δείγματα βιολογικού υλικού από τους κατηγορούμενους, με τους απολογούμενους να μη αποδέχονται την αποδιδόμενη σε βάρος τους κατηγορία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter