Ρόδος: Οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική – Μεγάλες καταστροφές από τη βροχή (Photo)

Ρόδος: Οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική – Μεγάλες καταστροφές από τη βροχή (Photo)

Μεγάλος όγκος νερού από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν χθες το βράδυ στη Ρόδο, “έπεσε” στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Αφάντου δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα.

Συνολικά 9 αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, 3 έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και δεν έχουν εντοπιστεί, σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν ενώ σε αρκετά σημεία έχει καταστραφεί το οδόστρωμα.

Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

 Η πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να παρέμβει σε αρκετές περιπτώσεις προκειμένου να πραγματοποιηθούν αντλήσεις νερών, ενώ διέσωσαν έναν άντρα ο οποίος είχε παρασυρθεί και εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά, αλλά και έναν σκύλο που βρισκόταν σε αυλή σπιτιού μέσα στον οικισμό του χωριού.

Οι έντονες βροχοπτώσεις ξεκίνησαν λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα και διήρκεσαν μέχρι και τις 6 το πρωί, ενώ σε δηλώσεις του στη “Ροδιακή” ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σπανός σημείωσε πως καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών αλλά και μέχρι αυτή την ώρα, συνεργεία του δήμου, με τη συνδρομή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν γίνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλήσεις η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε και από την περιοχή των Κολυμπίων αλλά και από τον Αρχάγγελο, ωστόσο εκεί τα προβλήματα ήταν μικρότερης έκτασης.

Πηγή:Rodiaki

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter