Ρόδος: Πού ψάχνουν απαντήσεις οι αρχές για το θάνατο της 21χρονης – Οι προσαγωγές και τα χυδαία μηνύματα στο Facebook

Ρόδος: Πού ψάχνουν απαντήσεις οι αρχές για το θάνατο της 21χρονης – Οι προσαγωγές και τα χυδαία μηνύματα στο Facebook

Συνεχίζουν τις έρευνες οι αρχές για την εξιχνίαση του θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, που εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Τετάρτη από άντρες του Λιμενικού Σώματος ημίγυμνη, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους φορώντας μονάχα το στηθόδεσμό της.

Οι αρχές στρέφουν τις έρευνές τους προς πάσα κατεύθυνση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, προσήχθησαν τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η άτυχη Ελένη δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα. 

Αναζητούν απαντήσεις από τις τελευταίες κλήσεις και ένα βίντεο

Οι αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η άτυχη κοπέλα οι οποίες αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της ενώ όπως μετέδωσε ο Alpha, στην κατοχή τους έχουν και ένα βίντεο – ντοκουμέντο με τις κινήσεις της κοπέλας λίγες μόνο ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή.

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας καταστήματος και φαίνεται η άτυχη φοιτήτρια να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας και να απομακρύνονται. Η καταγραφή έγινε την περασμένη Τρίτη το βράδυ, πριν βρεθεί νεκρή η 21χρονη στα βράχια της παραλίας.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας: «Ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη»

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατική», το κινητό τηλέφωνο της φοιτήτριας – αν και ο θάνατός της προσδιορίζεται μέχρι και 48 ώρες πριν από την ανεύρεση του άψυχου σώματός της, το πρωί της 28ης Νοεμβρίου- έδειχνε να είναι online στο Facebook μέχρι και την Παρασκευή.

Εντύπωση επίσης προκαλεί στις αρχές το γεγονός πως στη γύρω περιοχή που εντοπίστηκε νεκρή η νεαρή κοπέλα δεν εντοπίστηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα, ούτε το κινητό της τηλέφωνο, ούτε τα ρούχα της. Αυτό κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως η κοπέλα δεν έχασε τη ζωή της στο σημείο που εντοπίστηκε αλλά πιθανότατα να την μετέφεραν εκεί, μιας και η περιοχή είναι ερημική και δύσκολα προσβάσιμη.

Χυδαία σχόλια για την άτυχη κοπέλα

Την ίδια ώρα, οργή προκαλούν τα χυδαία σχόλια που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες κάτω από την τελευταία ανάρτηση της 21χρονης κοπέλας στο Facebook.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρουν οι συνθήκες δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Τα χυδαία και ρατσιστικά αυτά σχόλια έχουν γίνει από δύο προφίλ, να και ορισμένοι επισημαίνουν ότι ίσως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με δύο διαφορετικούς λογαριασμούς.

Κάτω από τα επίμαχα σχόλια οι χρήστες του διαδικτύου έχουν αντιδράσει έντονα. Για τα συγκεκριμένα σχόλια έχει ήδη ειδοποιηθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter