Ρόδος: Πώς ονόμασαν το βρέφος που βρέθηκε σε κούτα! – Χαίρει άκρας υγείας!

Ρόδος: Πώς ονόμασαν το βρέφος που βρέθηκε σε κούτα! – Χαίρει άκρας υγείας!

Υγιέστατο είναι το νεογέννητο που το εγκατέλειψαν μέσα σε χαρτόκουτο σε τηλεφωνικό θάλαμο της περιοχής Πεύκοι κοντά στην Λίνδο, της Ρόδου.

Το μωρό βρέθηκε το πρωί της Κυριακής και είναι χαρακτηριστικό πως είχε ακόμα πάνω του τον ομφάλιο λώρο!

Ήταν τυλιγμένο μέσα σε σεντόνια, σε μια μικρή κούτα, ενώ υπήρχε δίπλα του σημείωμα, που ζητούσε από όποιον εντόπιζε το μωρό να το βοηθήσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σημείωμα ανέφερε “παρακαλώ να προσέξετε το παιδί και να σας έχει ο Θεός καλά”.

Το μήνυμα ήταν άψογα ορθογραφημένο, και με καλό γραφικό χαρακτήρα.

Διερχόμενο ζευγάρι τουριστών πέρασε κοντά από τον τηλεφωνικό θάλαμο, άκουσε τα κλάματά του και όταν αντίκρισε το μωρό έπαθε σοκ!

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ που έστειλε στο σημείο ασθενοφόρο, ενώ απλά, λόγω τύχης, στην περιοχή βρισκόταν γυναικολόγος ο οποίος έκοψε τον ομφάλιο λώρο και πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φθάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Και του έδωσαν και όνομα!

Πρόκειται για ένα πανέμορφο αγοράκι που το φωνάζουν πλέον Άγγελο.

«Το ονόμασαν Άγγελο, επειδή» όπως σημείωσε η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου Ντίνα Μαχαιρίδη «είναι πανέμορφο».

Και για να συμπληρώσουμε το ρεπορτάζ, όπως αναφέρει η Ροδιακή, επειδή δεν βρέθηκαν άμεσα «γαλάζια» ρουχαλάκια, το έχουν ντύσει στα «ροζ»!

Παράλληλα γίνεται έκκληση σε όποιον θέλει να βοηθήσει με πάνες για μωρά αλλά και βρεφικά ρουχαλάκια.

Η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου της Ρόδου Ντίνα Μαχαιρίδη, τόνισε ότι μόλις βρεθεί η μητέρα από τους αστυνομικούς, ευελπιστούν ότι θα πειστεί να αναλάβει το πανέμορφο μωράκι της και να το μεγαλώσει, με τον τρόπο που μόνο μια μητέρα μπορεί. Ήδη το ενδιαφέρον άτεκνων ζευγαριών που ζήτησαν να ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας, είναι τεράστιο.

«Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μητέρα – είπαν οι γιατροί. Θα την βρούμε και θα το αγκαλιάσει. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και στο παρελθόν είχαμε και άλλες τέτοιες περιπτώσεις που τελικά είχαν αίσιο τέλος.»

Πληροφορίες: rodiaki.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter