Ρόδος: Ροδίτης βρήκε πορτοφόλι με 800 ευρω και τα παρέδωσε στην τουρίστρια που τα είχε χάσει (Photos)

Ρόδος: Ροδίτης βρήκε πορτοφόλι με 800 ευρω και τα παρέδωσε στην τουρίστρια που τα είχε χάσει (Photos)

Η ανθρωπιά και η ακεραιότητα του χαρακτήρα δεν έχουν να κάνουν με τα χρήματα, αλλά με τις αξίες που πρεσβεύει κάθε κάτοικος αυτού του νησιού, κάτι το οποίο φρόντισε να αποδείξει έμπρακτα ο Ροδίτης Α.Φ. από την Κάλαθο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άντρας βρήκε πριν από τρεις ημέρες στην παραλία της Καλάθου, ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε μέσα δύο πορτοφόλια με 800 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, κινητό τηλέφωνο, έγγραφα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη προσπάθησε να βρει τον κάτοχό τους!

Ήταν μια Γερμανίδα τουρίστρια, την οποία κατάφερε να εντοπίσει μέσω του ενοικιαστηρίου του μοτοποδηλάτου της και η οποία διέμενε σε κατάλυμα στην περιοχή των Στεγνών. Αμέσως επικοινώνησε με το ξενοδοχείο της και της άφησε μήνυμα να επικοινωνήσει η ίδια με το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο ήταν ανάμεσα στα αντικείμενά της. Εκείνη όμως δεν θυμόταν απ’ έξω τον αριθμό της και χρειάστηκε να περάσει μια σχεδόν ημέρα, αφού επικοινώνησε πρώτα με τη Γερμανία για να μάθει το προσωπικό της τηλέφωνο!

Τελικά αφού κατάφερε να καλέσει τον Α.Φ. έδωσαν ραντεβού την επόμενη ημέρα στην Κάλαθο, όπου παρέλαβε τα πράγματά της, ευχαριστώντας θερμά και εμφανώς ανακουφισμένη τον συμπολίτη μας για την πράξη του.

Πηγή: rodiaki


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter