Ρόδος: Σκότωσε 20 κατσίκια του συγχωριανού του

Ρόδος: Σκότωσε 20 κατσίκια του συγχωριανού του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Ρόδο: 71χρονος σκότωσε με κυνηγετικό όπλο 20 κατσίκες συγχωριανού του.

Συγκεκριμένα, στις 28 Ιανουαρίου, το πρωί, στην Ψίνθο, διαδραματίστηκε ένα περιστατικό πρωτόγνωρο για τα τοπικά γεγονότα, όπως ανέφερε το topika-nea.gr.

 Ένας 71χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο ενός 51χρονου συγγενή του (ξαδέλφου του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες), και πήγε και σκότωσε 20 κατσίκες ιδιοκτησίας ενός 44χρονου συγχωριανού του. Και γιατί το έκανε αυτό; Όπως υποστηρίζει ο 71χρονος, είχε σπαρμένο το χωράφι του, και ζήτησε από τον 44χρονο να μαζέψει τα ζώα του, καθώς αυτά έμπαιναν μέσα στο χωράφι και του προκαλούσαν ζημιές. Επειδή, όμως, ο 71χρονος έβλεπε πως μέτρα δεν έπαιρνε ο συγχωριανός του, πήρε την καραμπίνα του ξαδέλφου του και “καθάρισε” 20 κατσίκες. Έτσι, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Αστυνομία Αρχαγγέλου, βρέθηκε τελικά ποιος το έκανε, μ΄ αποτέλεσμα ν΄ ανακοινωθούν τα εξής: Την 31-01-2017 από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 51 και 71 ετών, γιατί όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ο 71χρονος χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο που ανήκε στον 51χρονο θανάτωσε είκοσι (20) αίγες ιδιοκτησίας 44χρονου.

Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter