Roland Garros: Θρίαμβος Ναδάλ επί Τζόκοβιτς και πρόκριση στα ημιτελικά

Roland Garros: Θρίαμβος Ναδάλ επί Τζόκοβιτς και πρόκριση στα ημιτελικά

Ο Ράφαελ Ναδάλ επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στο χώμα  για μια ακόμα φορά. Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2, 7-6), σε μία μάχη που διήρκησε πάνω από 4 ώρες και ολοκληρώθηκε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα στο Roland Garros. Ο Σέρβος τενίστας  no1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι ο απερχόμενος πρωταθλητής του παριζιάνικου Grand Slam καθώς στον περσινό τελικό είχε νικήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει αύριο στα ημιτελικά τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που απέκλεισε τον 19χρονο Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ναδάλ έχει συνολικά 13 τίτλους Roland Garros και στα 35 του στοχεύει να κατακτήσει ακόμη ένα.

Στο πρώτο σετ με δύο break point ο Ναδαλ έκανε το 6-2. Το δεύτερο σετ το οποίο κράτησε 88 λεπτά κυριάρχησε ο Τζόκοβιτς  και με δύο break point ισοφάρισε σε 1-1. Στο 3ο σετ απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Ναδάλ που σε 39 λεπτά έκανε το 2-1. Στο 4ο σετ ο Τζόκοβιτς ήταν καλύτερος στην αρχή, με break στο 2o game και διατηρώντας το σερβίς του, πήρε προβάδισμα 3-0, 4-1 και 5-2. Μετά ο διακόπτης του αγώνα γύρισε, με τον Ναδάλ να φτάνει στην απόλυτη ανατροπή και την τελική νίκη.

Σήμερα θα γίνουν οι άλλοι  δύο  προημιτελικοί ανάμεσα στο Αντρει Ρούμπλεφ και στο Μαρίν Τσίλιτς και τον Κάσπερ Ρουντ με τον Χόλγκερ Ρούνε. Ο 19χρονος Δανός Ρούνε απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στην προηγούμενη φάση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter