Roland Garros: Το δεύτερο Grand Slam της σεζόν στο τένις με Τσιτσιπά, Σάκκαρη, Γραμματικοπούλου στα κανάλια Eurosport από τη Nova! 

Roland Garros: Το δεύτερο Grand Slam της σεζόν στο τένις με Τσιτσιπά, Σάκκαρη, Γραμματικοπούλου στα κανάλια Eurosport από τη Nova! 

Τα κανάλια Eurosport μεταφέρουν στους φίλους του τένις την απόλυτη εμπειρία του δεύτερου Grand Slam της σεζόν, του γαλλικού Roland Garros και οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διοργάνωση που ξεκίνησε την Κυριακή 22 Μαϊου έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου στην «Πόλη του Φωτός» στο Παρίσι, με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, της Μαρίας Σάκκαρη και της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου.

Με περισσότερες από 20 ώρες ζωντανών μεταδόσεων καθημερινά και με τη συνοδεία της καθιερωμένης ζωντανής εκπομπής-ανασκόπησης κάθε ημέρας στο τέλος του αγωνιστικού προγράμματος, τα κανάλια Eurosport 1 & Eurosport 2, θα καλύψουν όλους τους σπουδαίους αγώνες του γαλλικού Open ενώ θα υπάρχουν και αναλύσεις των αγώνων, συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, The Cube. 

Η Nova που είναι πλέον η μοναδική πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα όπου μεταδίδονται μέσω δορυφόρου τα κανάλια του δικτύου Discovery, μεταξύ αυτών και τα κανάλια Eurosport, συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια στους συνδρομητές της, τη μοναδική εμπειρία θέασης υψηλού επιπέδου περιεχομένου. 

Μείνετε συντονισμένοι στα αθλητικά κανάλια της Nova, Eurosport & Novasports, με όλα τα Grand Slam του 2022!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter