Ρόμα: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο

Ρόμα: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ρόμα για τη σεζόν 2021-22. Η ομάδα της Ρώμης αιφνιδίασε τους πάντες  με τη συμφωνία της με τον Πορτογάλο τεχνικό που απολύθηκε πριν δέκα μέρες από την Τότεναμ κι αυτό γιατί δεν είχε διαρεύσει το παραμικρό από τις επαφές των δύο πλευρών.

Οι «τζαλορόσι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Πορτογάλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια και θα επιστρέψει στην Ιταλία μετά από 11 χρόνια και τη μαγική χρονιά (2010) με την Ίντερ, με την οποία είχε κατακτήσει το Champions League.

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Νταν Φρίντκιν, και ο αντιπρόεδρος, Ράιαν Φρίντκιν, δήλωσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τον Μουρίνιο στην οικογένεια της Ρόμα. Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής που έχει κερδίσει πολλά τρόπαια και ταιριάζει στο φιλόδοξο πρότζεκτ μας. Είναι ένα μεγάλο βήμα στη δημιουργία κουλτούρας νικητή».

Από την πλευρά του ο Μουρίνιο τόνισε: «Μετά από συνάντηση με τους ιδιοκτήτες και τον τεχνικό διευθυντή Τιάγκο Πίντο κατάλαβα αμέσως τις φιλοδοξίες της Ρόμα. Είναι οι ίδιες φιλοδοξίες που με καθοδηγούν και θέλουμε να χτίσουμε ένα νικηφόρο πρότζεκτ τα επόμενα χρόνια. Το πάθος των οπαδών της Ρόμα με έπεισαν να αποδεχτώ τη δουλειά και ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter