Ρονάλντο: «Τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό για εμένα»

Ρονάλντο: «Τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό για εμένα»

Στην Κίνα είναι έτοιμοι να τον… καλύψουν με χρυσό. Ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, αποκάλυψε πρόσφατα πρόταση πλέον των 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Κίνα (Σανγκάη),”μεροκάματο” 274.000 ευρώ, που όμως ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, ούτε θέλει να συζητήσει, γιατί σκοπεύει να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο.

 Σε μια συνέντευξη με την αιγυπτιακή τηλεόραση, ο Πορτογάλος επιθετικός επιβεβαίωσε: «Για μένα, τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, βλέπω τα χρήματα ως κάτι που θα είμαι σε θέση να απολαύσω στο τέλος της καριέρα μου. Εχω καθαρή συνείδηση, κοιμάμαι πάντα καλά, αισθάνομαι ήρεμος». Κι αυτά, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, παρουσίασε στοιχεία τα οποία αναφέρουν ότι το 2015 δήλωσε εισόδημα 227.3 εκατ. ευρώ (!).

Ο CR7 τόνισε επίσης ότι δεν έχει παραδείγματα για να μιμηθεί. «Δεν μιμούμαι κανένα, δεν μου αρέσει, νομίζω ότι όλοι πρέπει να έχουν το δικό τους στυλ, αλλά έχω πολλά σημεία αναφοράς, και όχι μόνο στον κόσμο του αθλητισμού. Οι άνθρωποι που δεν με ξέρουν πιστεύουν και λένε πράγματα για εμένα που δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν έχει σημασία, αγαπώ τους ανθρώπους που με αγαπούν, επειδή ξέρω ότι αυτό είναι που μετράει,» πρόσθεσε ενώ μίλησε και για τον γιο του: «Υπάρχουν άνθρωποι που του λένε ότι υπάρχει ένας καλύτερος παίκτης από τον πατέρα του, αλλά ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει, είναι ένα έξυπνο παιδί σαν τον πατέρα του . Αστειεύομαι. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είναι πάντα ο ίδιος και πάντα να συμπεριφέρεται με ευγενικό τρόπο». Σε αντίθεση με το γιο του δεν είχε μια παιδική ηλικία καλή, αλλά δεν έχει μετανιώσει: «Έγινα πιο δυνατός από την αντιμετώπιση των δυσκολιών που είχα ως παιδί, ο γιος μου θα έχει ένα πρόβλημα, διότι θα συναντήσει ανθρώπους που θα τον ζηλεύουν. Τώρα είναι ένα χαρούμενο παιδί. Δεν ξέρω αν θα γίνει παίκτης, σίγουρα θα το ήθελα να γίνει σαν κι εμένα, ξέρω ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση, είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε ό, τι θέλει, δεν θα έχει πίεση από την πλευρά μου». Όπως επαναλαμβάνει συχνά, η δουλειά είναι το μυστικό της επιτυχίας του: «Θα πρέπει να προπονείσαι στο 100%, δεν έχει σημασία πόσες ώρες, αλλά πως, η αφοσίωση στην δουλειά είναι σημαντικό για την επίτευξη των στόχων. Θέλω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψα ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον σύλλογο και έχω μια άλλη σημαντική συμφωνία με χορηγό μου. Εχω δύο συμβόλαια που μου δίνουν μεγάλο κίνητρο να μείνω στην κορυφή». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter