Ρωσία: Διάγγελμα Πούτιν μετά την ανταρσία – Ούτε λέξη για τoν Πριγκόζιν

Ρωσία: Διάγγελμα Πούτιν μετά την ανταρσία – Ούτε λέξη για τoν Πριγκόζιν

Μετά την εμφάνιση του υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, είναι η σειρά του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να κάνει την πρώτη του εμφάνιση, αυτή τη Δευτέρα 26 Ιουνίου μετά την ανταρσία των παραστρατιωτικών της Βάγκνερ. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε το Κρεμλίνο μίλησε σε ένα φόρουμ αφιερωμένο στη βιομηχανία και τη νεολαία…

Το βίντεο δείχνει τον πρόεδρο να κάθεται σε ένα γραφείο, χωρίς να είναι δυνατό να προσδιοριστεί πού και πότε γυρίστηκε. Στην ομιλία, δεν αναφέρει την ένοπλη ανταρσία που έχει ταράξει τη Ρωσία, αλλά αναφέρει τις «προκλήσεις» που αντιμετωπίζει η βιομηχανία λόγω των δυτικών κυρώσεων.

Επιπλέον, το Κρεμλίνο ανέφερε τη Δευτέρα σε δήλωση ότι ο Ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραΐσι έδωσε «την πλήρη υποστήριξή του» στον Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, δύο ημέρες μετά την αποτυχημένη ένοπλη εξέγερση της ομάδας Βάγκνερ στη Ρωσία.

Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους έλαβε επίσης «υποστήριξη» από τον εμίρη του Κατάρ το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με άλλο δελτίο τύπου της προεδρίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter