Ρωσία: Δύο νέα πυρηνικά υποβρύχια εγκαινίασε ο Πούτιν

Ρωσία: Δύο νέα πυρηνικά υποβρύχια εγκαινίασε ο Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παρέστη σήμερα 11/12/2023 σε τελετή εγκαινίων δύο νέων πυρηνικών υποβρυχίων, τα οποία θα αρχίσουν περιπολίες στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η τελετή κατά την διάρκεια της οποίας έγινε έπαρση σημαίας στα υποβρύχια μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, αριστερά, επισκέπτεται τη νεότερη φρεγάτα “Ναύαρχος του στόλου Κασατόνοφ” κατά τη διάρκεια της τελετής έπαρσης της σημαίας των νεότευκτων πυρηνικών υποβρυχίων στο ναυπηγείο Sevmash στο Σεβεροντβίνσκ στην περιοχή Αρχάγγελσκ της Ρωσίας, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023. Η ναυτική σημαία υψώθηκε στα υποβρύχια Emperor Alexander III και Krasnoyarsk κατά τη διάρκεια της τελετής της Δευτέρας. Ο Πούτιν ταξίδεψε σε ένα βόρειο ναυπηγείο για να παραστεί στην έναρξη λειτουργίας των νέων πυρηνικών υποβρυχίων, μια επίσκεψη που επιδεικνύει την πυρηνική ισχύ της χώρας εν μέσω των μαχών στην Ουκρανία. (Sputnik, Kremlin Pool

Ο Πούτιν έφθασε στην βόρεια πόλη Σεβεροντβίνσκ για να εγκαινιάσει τα υποβρύχια «Κρασνογιάρσκ» και «Αυτοκράτορας Αλέξανδρος ο Τρίτος».

«Σύντομα ο Αλέξανδρος ο Τρίτος και το Κρασνογιάρσκ θα επαγρυπνούν στον Ειρηνικό Ωκεανό» δήλωσε ο Πούτιν.

Διαβάστε επίσης: 

Απόφαση «χαστούκι» για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και την ΕΔΕ «φιάσκο» για την τραγωδία της Νέας Φιλαδέλφειας

Νίκος Μπατσίλας: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση;

Αντώναρος: Η τοποθέτηση Καραμανλή για τη συμφωνία με την Τουρκία που δεν άρεσε στο Μαξίμου (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter