Ρότσεστι στο Eurohoops: «Πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και τον κόσμο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Ρότσεστι στο Eurohoops: «Πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και τον κόσμο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και κέρδισε με 91-70 για την Ευρωλίγκα και ο Τέιλορ Ρότσεστι μετά τον αγώνα, μίλησε στο Eurohoops για τον τρόπο που ήρθε η νίκη, αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (6/12).

Του Στέφανου Τάτσιου/ info@eurohoops.net

Ο Τέιλορ Ρότσεστι μπορεί να μην πήρε πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα στο ΣΕΦ, όμως όσο αγωνίστηκε ήταν καθοριστικός στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και σε 8 λεπτά σημείωσε 3 πόντους με καλάθι και φάουλ και μοίρασε 2 ασίστ.

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο Eurohoops, για τον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη και για το εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν οι “ερυθρόλευκοι.

Ακόμα ο Ρότσεστι, μίλησε για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα (6/12), το οποίο θα είναι το πρώτο της καριέρας του, για την αλλαγή της εικόνας του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό προς το καλύτερο, για τον στόχο της ομάδας που είναι να βελτιώνεται, αλλά και για τους φιλάθλους.

Αναλυτικά τι δήλωσε στο Eurohoops ο Τέιλορ Ρότσεστι:

Ποιο ήταν το “κλειδί” για να έρθει αυτή η νίκη σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση: “Το πιο σημαντικό είναι πως και οι δώδεκα παίκτες προσφέραμε στο παρκέ και κάναμε ένα βήμα μπροστά για να βοηθήσουμε την ομάδα. Επίσης παίξαμε άμυνα με πολλή ενέργεια και παρουσιάσαμε το δικό μας μπάσκετ”.

Πως καταφέρατε και βελτιώσατε σε τόσο σημαντικό βαθμό την εικόνα σας στο τρίτο δεκάλεπτο; “Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε. Θέλουμε να παίζουμε καλή και σκληρή άμυνα με πολλή ενέργεια και αυτό φάνηκε και στην τέταρτη περίοδο”.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχετε παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και καταφέρατε για πρώτη φορά φέτος, να πραγματοποιήσετε δύο συνεχόμενες νίκες, τι άλλαξε και συνέβη αυτό; “Καταρχάς αρχίζουμε και βρίσκουμε ρυθμό. Είμαστε μία νέα ομάδα, με καινούργιο προπονητή και νέους ανθρώπους στον οργανισμό. Πρέπει να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, να τα δίνουμε όλα στην προπόνηση και να βελτιωνόμαστε βοηθώντας ο ένας τον άλλον”.

Πλέον μπροστά σας έχετε το πρώτο φετινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (6/12), πως προετοιμάζεστε για αυτόν τον σπουδαίο και δύσκολο αγώνα; “Θα πρέπει να προπονούμαστε κάθε μέρα, σαν να είναι η τελευταία μας ως παίκτες και να προετοιμαστούμε για μία μάχη. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και τον κόσμο, οπότε δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση στους εαυτούς μας, αλλά περισσότερη θέληση”.

Αυτό θα είναι το πρώτο σου ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπως το ΟΑΚΑ, πως θα το διαχειριστείς αυτό το γεγονός; “Σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζομαι είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να κερδίζω. Οπότε την επόμενη εβδομάδα θα είναι το ίδιο, θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει”.

Οι απαιτήσεις για τον Ολυμπιακό ειδικότερα μετά την εμφάνιση και την νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, ποιος είναι ο δικός σας στόχος για αυτή την σεζόν; “Αυτή είναι η νίκη, είναι ένα ματς. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς με περισσότερη συγκέντρωση από το επόμενο και την επόμενη εβδομάδα είναι κάτι διαφορετικό και θέλουμε την νίκη απέναντι στον αντίπαλο μας”.

Πώς είδες την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και πόσο σας βοήθησε να πάρετε την νίκη; “Προφανώς, ο κόσμος είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Ολυμπιακού και παλεύουμε για αυτόν, εκτός από τους εαυτούς μας”.

Πηγή eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter