Ρουβάς στο Ηρώδειο: Όψιμος «σεβασμός» στην πολιτιστική κληρονομιά και «συγγνώμη» μετά την κατακραυγή

Ρουβάς στο Ηρώδειο: Όψιμος «σεβασμός» στην πολιτιστική κληρονομιά και «συγγνώμη» μετά την κατακραυγή

Σάλος ξέσπασε σήμερα με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά ο οποίος σκαρφίστηκε έναν απαράδεκτο από κάθε άποψη τρόπο για να κάνει διαφήμιση σε εταιρεία αυτοκινήτων και μάλιστα χωρίς να έχει λάβει άδεια ούτε από το υπουργείο Πολιτισμού για τέτοιου είδους φωτογράφιση στο Ηρώδειο αλλά και ούτε να έχει ενημερώσει καν την ίδια την εταιρεία, κατά δήλωσή του.

Βέβαια ο σεβασμός στην πολιτιστική μας κληρονομιά αποδείχτηκε πολύ όψιμος για τον κ. Ρουβά και εκφράστηκε απλώς με το «κατέβασμα» της επίμαχης ανάρτησής του μετά την γενική κατακραυγή.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σ. Ρουβάς αναφέρει:

« Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter