Ρουβίκωνας προς αντιπρόεδρο αστυνομικών: «Tο ξύλο που έχεις φάει σου το έδωσαν άλλοι, όχι οι αναρχικοί» (Video)

Ρουβίκωνας προς αντιπρόεδρο αστυνομικών: «Tο ξύλο που έχεις φάει σου το έδωσαν άλλοι, όχι οι αναρχικοί» (Video)

Με καυστικό τρόπο ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, που φέρεται ως ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα και μάλιστα έχει προσαχθεί στην Αστυνομία με αφορμή παλαιότερες ακτιβιστικές ενέργειες και δράσεις της οργάνωσης, σχολιάζει δηλώσεις του γνωστού συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Σταύρου Μπαλάσκα.

«Ο Μπαλάσκας βγήκε στο Open και είπε πως αν χτυπήσουμε αστυνομικό “τελειώσαμε”» γράφει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης στο facebook σχολιάζοντας πως ο συνδικαλιστής αστυνομικός «έχει χάσει την ψυχραιμία του. Συνιστώ αυτοσυγκράτηση και του θυμίζω πως όταν είχε φάει ξύλο αυτός, άλλοι του το είχαν δώσει και όχι αναρχικοί».

Η ανάρτησή του Γ. Καλαϊτζίδη συνοδεύεται με ποστάρισμα βίντεο από συρραφή παλαιότερων ρεπορτάζ καναλιών για το άγριο ξύλο που είχε φάει ο Στ. Μπαλάσκας σε ενδοσυνδικαλιστικές κόντρες από συναδέλφους του στην ΕΛΑΣ, με επίδικο τον έλεγχο των συνδικαλιστικών ενώσεων του αστυνομικού κλάδου. 

Να θυμίσουμε ότι ο Σταύρος Μπαλάσκας είναι σήμερα Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και μιλώντας στο Open είπε μεταξύ άλλων είπε ότι εάν ακουμπήσουν αστυνομικό μετά θα πούνε το σκυλί αλεπού και την καλαμίδα ντουφέκι«!

https://www.youtube.com/watch?v=g7dGJjRMwi8

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter