«Ρουβίκωνες» και «κασιδιαραίοι» – Σέλφι Κασιδιάρη ή μπογιές; Ποιοι βρωμίζουν περισσότερο τη Βουλή; (Photo)

«Ρουβίκωνες» και «κασιδιαραίοι» – Σέλφι Κασιδιάρη ή μπογιές; Ποιοι βρωμίζουν περισσότερο τη Βουλή; (Photo)

Πολλοί λένε ότι «παράγινε το κακό» με αφορμή την …επανάσταση της μπογιάς που χθες πιτσίλισε και τη Βουλή. «Επαναστάτες» πιτσιλιστές…

Η δράση του Ρουβίκωνα, που έχει αναλάβει το ρόλο του δημεγέρτη και ενός ιδιότυπου εκφωνητή μιας «φωνής» της κοινωνίας που δεν ακούγεται, είναι ένα θέμα που θέλει πολύ κουβέντα. 

Εκείνο που εύκολα μπορώ να πω είναι ότι η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από ένα μάτσο τύπους που πετάνε μπογιές, ακόμη κι αν αυτές πιτσιλάνε τη Βουλή. 

Η Βουλή «πιτσιλιέται» και βρωμίζει, πολύ χειρότερα,  από τα μέσα με την παρουσία εκείνης της δράκας που κατηγορούνται για δολοφονίες, των Χρυσαυγιτών. Και οι χρυσαυγίτες δεν μπήκαν μόνοι τους στη Βουλή. Τους έστειλαν με ποσοστό 6,97% (2012) την πρώτη φορά και και 6,28% (2015) τη δεύτερη φορά μερικές χιλιάδες κάποιων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. 

Και χθες με αφορμή τα επαναστατικά πιτσιλίσματα δύο από τα πιο εκλεκτά μέλη αυτής της ομάδας, οι Κασιδιάρης και Παναγιώταρος βρήκαν ευκαιρία για σέλφι και σχόλια. 

Αυτή είναι κατάντια, η σέλφι των υπόδικων στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Γιατί οι μπογιές με ένα σπατουλάρισμα και ένα – δυο χέρια βάψιμο θα φύγουν.  Οι άλλοι;

Αντί λοιπόν τα κόμματα να προσπαθούν να μαζέψουν ψηφαλάκια τρομοκρατώντας τον κόσμο μέσω των πιτσιλιστών-ρουβίκωνων ας δουν πώς μπορούν να λειτουργήσουν ώστε η Δημοκρατία να θωρακιστεί από το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter