«Ρουφιανιά» από Μπογδάνο: Στοχοποίησε νήπια το «meaculpa»

«Ρουφιανιά» από Μπογδάνο: Στοχοποίησε νήπια το «meaculpa»

Κάθε όριο ξεπέρασε η ιστοσελίδα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου meaculpa.gr, η οποία δημοσίευσε τα ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου των Αθηνών, παρουσιάζοντας τον κατάλογο ως «σοκαριστικό», θέλοντας να αναδείξει με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, το οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα.

Στη συνέχεια, η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι από τις “ελάχιστες εξαιρέσεις” βουλευτών που ασχολείται με το ζήτημα, καθώς όπως αναφέρει, καμία επιτυχία της κυβέρνησης σε κανέναν τομέα δεν αναιρεί την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική πρωτεύουσα.

Τι θέλει άραγε να πει με αυτό; Εκτός ότι αδειάζει ευθέως την κυβέρνηση Μητσοτάκη, στη συνέχεια δημοσιοποιεί παράνομα (προσωπικά δεδομένα) ονόματα ανήλικων μαθητών, με την δικαιολογία ότι βρήκε ως πηγή για τη λίστα, ότι «κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Κατέβασε τον κατάλογο

Λίγη ώρα αργότερα το meaculpa κατέβασε τον κατάλογο καθώς όπως ανέφερε σε ανάρτηση του έγινε λάθος… εκ παραδρομής

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο twitter αναφέρει ο ιστότοπος:

«Όταν γίνονται λάθη, πρέπει να διορθώνονται. Κατά τη βραδινή αποψινή βάρδια δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής ένας κατάλογος που είχε μεν εμφανιστεί και κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως δεν έχει θέση σε ενημερωτικό μέσο. Άμεσα αποσύρθηκε όταν το ατόπημα έγινε αντιληπτό».

Με πληροφορίες από το avgi.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter