Ρούλα Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ: Όσο και να με πιέσουν, δεν πρόκειται να πω ψέματα

Ρούλα Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ: Όσο και να με πιέσουν, δεν πρόκειται να πω ψέματα

«Όσο και να με πιέσουν, σας το λέω δεν πρόκειται να πω ψέματα. Εγώ ξέρω ότι είμαι αθώα. Προσπαθώ να είμαι δυνατή γιατί ξέρω την αλήθεια». Αυτό φέρεται να είπε μέσα στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου στη μητέρα και την αδελφή της που την επισκέφθηκαν. Φέρεται μάλιστα να τους ζήτησε να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης στοιχείων που αποδεικνύουν την αθωότητά της.

Μετά τη συνάντηση στη ΓΑΔΑ μητέρα και αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατά πληροφορίες του pelop.gr, ανέφεραν σε μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος πως η 33χρονη είναι «χάλια και βρίσκεται σε πολύ μεγάλο σοκ καθώς δεν περίμενε να συλληφθεί και να κατηγορηθεί».

Υπενθυμίζεται ότι αύριο απολογείται στον ανακριτή η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου με την κατηγορία ότι προκάλεσε το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Την ίδια ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε από την οικογένειά της να βρει στοιχεία αθωότητας, στο σπίτι της πραγματοποιούνταν έρευνες από ανθρώπους της Ασφάλειας Πατρών, παρουσία εισαγγελέα. Στο σπίτι βρισκόταν η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία άνοιξε στους αστυνομικούς.

Στο σπίτι έγινε έρευνα για στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη της 33χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Μάλιστα, οι αστυνομικοί μετέφεραν κάποια αντικείμενα στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας.  Ύστερα από παραγγελία του ανακριτή Αθηνών, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών πήγαν – παρουσία εισαγγελέα- πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην οδό Μπιζανίου.

Στο σπίτι βρισκόταν η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία άνοιξε στους αστυνομικούς. Στο σπίτι έγινε έρευνα για στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη της 33χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 1 smart τηλεόραση

– συσκευές κινητών τηλεφώνων

– ένας φορητός υπολογιστής (laptop)

– tablet

– βιβλία και ζωγραφιές που -πιθανότατα- αποδίδονται στην Τζωρτζίνα

– περίπου 50 ηρεμιστικά χάπια

Όλα τα αντικείμενα θα παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, ενώ ιδιαίτερα στις ηλεκτρονικές συσκευές θα πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος από εξειδικευμένα στελέχη για την ανεύρεση κάθε ηλεκτρονικού αποτυπώματος.

Η περιοχή γύρω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου παραμένει αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: pelop.gr

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter