Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται ότι υπήρξε τεχνικός που έσβησε τις ηλεκτρονικές της αναζητήσεις

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται ότι υπήρξε τεχνικός που έσβησε τις ηλεκτρονικές της αναζητήσεις

Διαψεύδει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού που βρίσκεται πως γνώριζε για την χρήση της κεταμίνης πριν από τον θάνατο του παιδιού και πως υπήρξε άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκε για να σβήσει ηλεκτρονικά ίχνη που υπήρχαν στους υπολογιστές της.

Αυτό μετέφερε στην ΕΡΤ ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης Όθων Παπαδόπουλος επισημαίνοντας πως η υπόθεση «έχει δρόμο» και ανέφερε χαρακτηρίστηκα ότι μόνο για την υπόθεση της Τζωρτζίνας χρειάζονται ακόμη μερικοί μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η ανάκριση. Σε σχέση με τις άλλες δυο υποθέσεις αναμένεται το πόρισμα των ειδικών από το οποίο θα εξαρτηθούν όλες οι άλλες εξελίξεις .

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε στο σημείο αυτό ότι υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία ανακύπτουν στην πορεία. Υπάρχουν τουλάχιστον 20 περιπτώσεις εξαδέλφων οι οποίοι έχουν εμφανιστεί με γυρισμένη πλάτη σε τηλεοπτικά κανάλια και με αλλοιωμένη φωνή και καταγγέλλουν πράγματα τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η κατηγορούμενη δεν έχει τόσα πολλά ξαδέρφια. Έχουμε δει πρόσωπα με γυρισμένη την πλάτη να συστήνονται ως η κομμώτρια της γειτονιάς ή ως ένας φίλος της οικογένειας ή ως ένας άνθρωπος του ευρύτερου συγγενικού κύκλου τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και καταγγέλλουν ψευδή γεγονότα και στοιχεία.

Για το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης

Σε ότι αφορά το αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορουμένης ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι αναμένονται και τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας τα οποία ενδέχεται να βοηθήσουν στην υπεράσπιση της και στο επίπεδο της αίτησης αποφυλάκισης.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως δεν υπάρχει τεχνικός υπολογιστών στον οποίο να έχει αποταθεί οποτεδήποτε η πελάτισσα του για να της σβήσει αρχεία από τον υπολογιστή της, όπως αναφέρεται στα μέσα ενημέρωσης από την Πέμπτη. Ο Όθων Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόσωπο. Η πελάτισσα μου ποτέ δεν είχε δώσει εντολή σε κανέναν να σβήσει κάποια αρχεία» και προσέθεσε πως σήμερα θα αναλώσει την ημέρα του για να εξετάσει εάν ευσταθεί η πληροφορία και εάν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter