Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά Κουτσελίνη και Κουσουλού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά Κουτσελίνη και Κουσουλού

Δεκτό έγινε το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για ασφαλιστικά μέτρα κατά των Πέτρου Κουσουλού, Ζήνας Κουτσελίνη, εφημερίδας «ΜΠΑΜ» και του τηλεοπτικού σταθμού «STAR», όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

«Πριν από λίγη ώρα δημοσιεύθηκε, από το αρμόδιο τμήμα ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου Αθηνών, ότι έγινε δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής της κας Πισπιρίγκου κατά των Πέτρου Κουσουλού, Ζήνας Κουτσελίνη, εφημερίδας «ΜΠΑΜ» και του τηλεοπτικού σταθμού «STAR», για το σεβασμό των δικαιωμάτων της κυρίας κατηγορουμένης και την παύση των καθημερινών παρανομιών εις βάρος της, κατά παράβαση των όσων προβλέπουν οι νομοθετικές διατάξεις για το τεκμήριο αθωότητός της και την παύση της δημοσιοποιήσεως απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας και της εν γένει προσβολής της προσωπικότητός της», σημειώνεται στην ανακοίνωση του συνηγόρου υπεράσπισης της 34χρονης Αλέξη Κούγια.

Υπενθυμίζεται πως Αύριο Τετάρτη η 34χρονη απολογείται για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, και συνεχίζει να αρνείται όσα τις αποδίδονται για τους θανάτους των κοριτσιών.

Σε νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας αναφέρεται σε μία «απόφαση σταθμό για την κατάργηση των τηλεδικών που δηλητηριάζουν τη συνείδηση των Ελλήνων Πολιτών και κατασκευάζουν ενόρκους με δηλητηριασμένη συνείδηση».

Ο δικηγόρος κάνει λόγο για «μια ιστορική απόφαση προσωρινής διαταγής» που «διατάσσει την παράλειψη κάθε προσβολής των προσωπικών δεδομένων της κας Πισπιρίγκου, αναφορικά με το τεκμήριο αθωότητάς της και την απαγόρευση κάθε διαρροής των εγγράφων των ποινικών δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί εις βάρος της. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, απαγορεύεται σε όλους τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές όλων των τηλεοπτικών σταθμών και όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης, να παραβαίνουν όσα περιλαμβάνει το διατακτικό της συγκεκριμένης απόφασης προσωρινής διαταγής».

Τέλος ο Αλ. Κούγιας προειδοποιεί με «μηνύσεις και αγωγές, για όσες παραβάσεις διεπράχθησαν εις βάρος της, με τις οποίες δημιουργήθηκε στους Έλληνες πολίτες η λανθασμένη εικόνα της δολοφόνου των τριών παιδιών της. Οι μηνύσεις και οι αγωγές θα περιλαμβάνουν όλους τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές, αστυνομικούς, συνδικαλιστές και μη, διαχειριστές σάιτ, δικηγόρους, ιατροδικαστές και οιοδήποτε άλλο πρόσωπο παρέβη όσα διατάσσει η σημερινή απόφαση – προσωρινή διαταγή.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter