Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο αίτημα για την αποφυλάκιση της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο αίτημα για την αποφυλάκιση της

Προετοιμάζεται νέο αίτημα για αποφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, από τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο. Όπως αποκάλυψε, θα υποβάλει το σχετικό αίτημα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

«Με υπόμνημα και με βάση την πορεία των πραγμάτων, θα αιτηθούμε πράγματι την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης», είπε συγκεκριμένα ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Mega.

Για την προφυλακισμένη μητέρα, πάντως, φαίνεται πως δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες, καθώς η σκέψη να ζητήσει κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι απομακρύνεται.

«Ναι μεν υφίσταται νομικά η δυνατότητα. Πρακτικά όμως είναι αδύνατο με τα δεδομένα που υπάρχουν να ‘σηκώσει’ τη συγκεκριμένη δαπάνη η κατηγορούμενη».

Αόριστη χαρακτηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, λίγους μήνες πριν καταλήξει οριστικά το 9χρονο παιδί και μετά από πράξεις που προκάλεσαν στο κοριτσάκι εγκεφαλοπάθεια.

«Αρνούμαι στο σύνολό της την αόριστη κατηγορία που μου αποδίδεται. Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη ή υποψία τέλεσης της αποδιδόμενης απόπειρας σε βάρος του ίδιου μου του παιδιού».

«Δεν εμπλέκονται άλλα πρόσωπα»

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 33χρονης προφυλακισμένης μητέρας, μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, βγαίνουν από το κάδρο όλα τα συγγενικά πρόσωπα για τα οποία υπήρξε η φημολογία ότι θα βρεθούν ύποπτοι για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας.

«Η γνώμη μου είναι ότι αν ήμουν στη θέση του εισαγγελέα και όπως φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα, δεν τίθεται ζήτημα εμπλοκής άλλων προσώπων».

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε η απολογία της στην ανακρίτρια – Τι υποστήριξε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter