Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσφεύγει σε βάρος της εισαγγελέα γιατί την… ειρωνευόταν στην αγόρευση της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσφεύγει σε βάρος της εισαγγελέα γιατί την… ειρωνευόταν στην αγόρευση της

Μηνύσεις κατά της εισαγγελέα της έδρας του δικαστηρίου, Ευάγγελου Σπυριδωνίδου, στη δίκη για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας, θα καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως ανέφερε κατά τη σημερινή διαδικασία ο συνήγορος της, Αλέξης Κούγιας.

«Δεν έχει κάνεις δικαίωμα να ειρωνεύεται την κατηγορούμενη. Πληροφορήθηκα ότι η ειρωνεία “πήγε σύννεφο” και από την πρόεδρο και από την εισαγγελέα. Η εισαγγελέας ανέφερε το πρωτοφανές πως «η μόνη ατυχία που είχε η Τζωρτζίνα ήταν να έχει μητέρα την κυρία κατηγορούμενη» , είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας , τονίζοντας μάλιστα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «θα προσφύγει στα αστικά και στα ποινικά δικαστήρια σε βάρος της εισαγγελέα για συκοφαντική δυσφήμιση».

«Θα καταγγείλουμε την εισαγγελέα και ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων του Αρείου Πάγου», συμπλήρωσε.

«Να το κάνετε», απάντησε ο Εισαγγελέας.

Ακόμα, ο Αλέξης Κούγιας υπέβαλλε αίτημα προκειμένου να κατατεθεί η αγόρευση της εισαγγελέως γραπτώς.

«Εάν δεν κατατεθεί γραπτώς η αγόρευσή της, δεν θα ξεκινήσω τη δική μου αγόρευση», είπε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία σήμερα δεν παρέστη στη δίκη.

Το αίτημα του συνηγόρου της 35χρονης απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Η αντίδραση Κούγια ήταν να προαναγγείλει ότι «αν στη δικογραφία εισέλθει το οποιοδήποτε έγγραφο και ειδικά η πρόταση της εισαγγελέως μετά το πέρας της διαδικασίας στο ακροατήριο η υπεράσπιση θα προσβάλει τα πρακτικά για πλαστότητα».

Δικηγόροι Μάνου Δασκαλάκη: «Είναι ξεκάθαρο ότι η Πισπιρίγκου έδωσε την κεταμίνη»

Αγορεύοντας στο δικαστήριο οι συνήγοροι προς υποστήριξη της κατηγορίας, δηλαδή της πλευράς του Μάνου Δασκαλάκη, συντάχθηκαν με την πρόταση της εισαγγελέα για καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Όπως υποστήριξαν «είναι ξεκάθαρο ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε από την κατηγορουμένη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι».

Αναφερόμενος μάλιστα στη σχέση που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι Πισπιρίγκου- Δασκαλάκη την επίμαχη χρονική περίοδο ο εκ των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας ,Δ. Καράμπελας, είπε μεταξύ άλλων:

«Βρίσκονταν σε διάσταση. Όσο η κατηγορουμένη ήταν μαζί με τον Δασκαλάκη ήταν καλά. Όταν έφευγε ο Δασκαλάκης, θόλωνε, της γύριζε το μάτι. Ο τρόπος να τον κρατήσει ήταν ο χειρότερος, αυτός που δεν χωράει ανθρώπινος νους. Πριν το Καραμανδάνειο, η κατηγορουμένη, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Για να τον φέρει πίσω, φτάνει στο έγκλημα….».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Πισπιρίγκου: «Πυρά» κατά του βασικού μάρτυρα – «Βρήκα το παιδί μου δεμένο σαν τον Χριστό – Είμαστε η φωνή της»

Δίκη Πισπιρίγκου: Με κλάματα και πυρά για τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων η απολογία της

Δίκη Πισπιρίγκου: «Είχα δύο ιατροδικαστικές»- Τι ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter