Ρουμανία: Μηνύσεις κατά αρχών και τουριστικών γραφείων ετοιμάζουν οι επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου (Video)

Ρουμανία: Μηνύσεις κατά αρχών και τουριστικών γραφείων ετοιμάζουν οι επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου (Video)

Νομικά ετοιμάζονται να κινηθούν ορισμένοι εκ των επιβατών του μοιραίου λεωφορείου το οποίο προσέκρουσε σε μπάρα ελέγχου ύψους στο Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 53χρονος επιβάτης από τη Λάρισα και να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι.

Επιβάτιδα του λεωφορείου ανέφερε στο Mega ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον των ρουμανικών αρχών και των ταξιδιωτικών γραφείων που είχαν την ευθύνη του ταξιδιού από τον Βόλο και τη Λάρισα προς το Βουκουρέστι.

«Μακάρι να ήμασταν όλοι τραυματισμένοι και να ζούσε ο άνθρωπος. Δυστυχώς, τώρα που υπάρχει νεκρός και επειδή ήδη στην Ρουμανία έχουν γίνει κι άλλα ατυχήματα στο ίδιο σημείο, όταν ξεμπερδέψουμε από όλα αυτά και την κηδεία, σιγά σιγά θα οργανωθούμε για να κινηθούμε νομικά και προς τα δύο τουριστικά γραφεία, του Βόλου και της Λάρισας, αλλά και προς τις ρουμανικές αρχές», σημείωσε.

«Στάσεις κάναμε κάθε 2,5 ώρες περίπου, ανάλογα που θα βρίσκαμε το επόμενο πάρκινγκ και το διάλειμμα ήταν στα 20 λεπτά. Για τα δεδομένα του δρόμου ο οδηγός πήγαινε αργά, το είχαμε καταλάβει όλοι αυτό. Ο οδηγός του λεωφορείου δεν ήξερε καλά καλά πού είναι τα χαρτιά του λεωφορείου, έτσι έλεγε στους επιβάτες που κάθονταν μπροστά στο λεωφορείο», συμπλήρωσε η επιβάτιδα του μοιραίου λεωφορείου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter