Ρουμελιώτη, Ξυλά, Γερονικολού μιλάνε για τη συνεργασία τους με τον Κιμούλη: «Από τις χειρότερες…»

Ρουμελιώτη, Ξυλά, Γερονικολού μιλάνε για τη συνεργασία τους με τον Κιμούλη: «Από τις χειρότερες…»

Τα όσα αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη κατηγορώντας τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για σωματική και λεκτική βία, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή, αφού κι άλλες ηθοποιοί που έχουν συμπρωταγωνιστήσει μαζί του μιλούν για την εμπειρία τους μαζί τους στο θεατρικό σανίδι που δεν ήταν καθόλου καλή.

Γερονικολού: «Με φόβισες. Με τρόμαξες…» 

Συγκεκριμένα, τη δική της εμπειρία περιγράφει η Κατερίνα Γερονικολού. «Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας» γράφει μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία παραθέτει την αφίσα από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή» όπου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Κατερίνα Γερονικολού σημειώνει πως τώρα νιώθει καλά για να μιλήσει, καθώς δεν είναι τόσο μικρή ώστε να φοβάται τον ίσκιο της, «ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου».

Η ηθοποιός ευχαριστεί την Ζέτα Δούκα που έκανε την αρχή. «Ζέτα Δούκα, σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα» γράφει.

Στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού στάθηκε και ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς. 

Φαίη Ξυλά: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία, έβαλα τα όριά μου»

Για τη δική της εμπειρία όταν συμπρωταγωνιστούσε με τον Γιώργο Κιμούλη περιέγραψε η γνωστή ηθοποιός Φαίη μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το πρωί της Τετάρτης κάνοντας λόγο για «δύσκολη συνεργασία».

«Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως και η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη, όμως, έβαλα τα όριά μου. Διεκπαιρώθηκε η συνεργασία πάρα πολύ δύσκολα χωρίς να μιλάμε καν μεταξύ μας, καμία επαφή. Ήταν ψυχοφθόρα. Δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες. Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Όλα αυτά που περιγράφει η Ζέτα Δούκα είναι καταδικαστέα», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Ξυλά. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν σε δύο θεατρικές παραστάσεις: «Θεσμοφοριάζουσες» και «Δον Ζουάν, η επιστροφή».

Ρουμελιώτη: «Με κακοποίησε ψυχικά, ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου»

Και η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη τάχτηκε υπέρ της Ζέτας Δούκα για τις καταγγελίες υποστηρίζοντας πως και η δική της συνεργασία δεν ήταν καλή.

«Εγώ ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή την δύναμη στο χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά. Μετά τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήξερε πολύ καλά ότι εγώ για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να βγαίνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές. Είναι ένα πρόβλημα που με ακολουθεί ακόμα».

Σύμφωνα με την ηθοποιός όταν έκαναν την παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα» και ενώ ήταν πολύ χαρούμενη για αυτή την παράσταση αντιμετώπισε μια λεκτική επίθεση άνευ προηγουμένου από τον Γιώργο Κιμούλη.

Στις πρόβες πήγαν όλα περίφημα, όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Με κακοποίησε ψυχικά, το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν στη σκηνή να κάνω τη δουλειά και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που μου έλεγε στο αυτί μου».

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υποστήριξε ότι όλοι στο χώρο γνωρίζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη. «Η φήμη του ξεπερνάει την παρουσία σου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Κιμούλη 

Ο Γιώργος Κιμούλης από την πλευρά του έσπευσε να διαψεύσει τα όσα δήλωσε χθες ο Ζέτα Δούκα ενώ όπως είπε θα κινηθεί και δικαστικά ενώ με ανάρτησή του απάντησε και στα όσα έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού

«Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα.

Για την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter