Ρουμενίγκε: «Ο Ρόμπεν θα παραμείνει στην Μπάγερν»

Ρουμενίγκε: «Ο Ρόμπεν θα παραμείνει στην Μπάγερν»

O Άριεν Ρόμπεν θα παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου και την επόμενη σεζόν, όπως διαβεβαίωσε το ηγετικό στέλεχος των Βαυαρών, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος ωστόσο παραδέχθηκε ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμη νέο συμβόλαιο.

«Θα μείνει στην Μπάγερν, θέλουμε να παραμείνει στο Μόναχο και πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να το ανακοινώσουμε, ίσως τον Ιανουάριο, με τη σύναψη της συμφωνίας. Είμαι πολύ αισιόδοξος γι’ αυτό» είπε ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού συλλόγου.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν ποτέ δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να συνεχίσει στην ομάδα ο Ρόμπεν, ο οποίος αποκτήθηκε από το σύλλογο το 2009. Τους τελευταίους μήνες έχει ταλαιπωρηθεί από συχνούς τραυματισμούς, αλλά η προσφορά του είναι καθοριστική, όταν είναι υγιής και βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα.

Οι διαπραγματεύσεις με τον πατέρα του Ρόμπεν, ο οποίος είναι και μάνατζέρ του, σχετίζονται με τα χρήματα και το χρονικό μέρος της ανανέωσης του συμβολαίου, όπως γράφει τις τελευταίες εβδομάδες ο γερμανικός Τύπος. «Είμαστε σε καλό δρόμο και πολύ κοντά σε μια συμφωνία για τις τελικές λεπτομέρειες» δήλωσε ο Ρουμενίγκε.

Η Μπάγερν, η οποία συνεχίζει να διεκδικεί όλους τους τίτλους φέτος, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μέχρι το 2021 και εκείνο του Φρανκ Ριμπερί για ένα χρόνο, μέχρι το τέλος του 2018.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter