Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη ο άσος του Ολυμπιακού κατηγορούμενος για βιασμό

Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη ο άσος του Ολυμπιακού κατηγορούμενος για βιασμό

Στη σύλληψη του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία, καθώς σε βάρος του έγινε καταγγελία για βιασμό 17χρονης. Την καταγγελία έκανε η ίδια η ανήλικη στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου.

Η 17χρονη συνοδευόμενη από τη μητέρα της κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην καταγγελία της ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον Σεμέδο, εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ανακοίνωση για την σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο εξέδωσε πριν λίγο η Ελληνική Αστυνομία, χωρίς να αναφέρει (βάσει πρωτοκόλλου) το όνομά του. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και έτερος αλλοδαπός, μάνατζερ ράπερ καλλιτεχνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: “Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter