«Ροζ σκάνδαλο» σοκάρει την εθνική Μεξικού: 8 παίκτες γλέντησαν με… 30 συνοδούς πολυτελείας!

«Ροζ σκάνδαλο» σοκάρει την εθνική Μεξικού: 8 παίκτες γλέντησαν με… 30 συνοδούς πολυτελείας!

«Ροζ σκάνδαλο» ήρθε να ταράξει την προετοιμασία της εθνικής ομάδας του Μεξικού, μόλις 9 ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει το περιοδικό TV Notas, οκτώ ποδοσφαιριστές της “Ελ Τρι” πραγματοποίησαν πάρτι με 30 συνοδούς πολυτελείας, μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα με τη Σκωτία, το βράδυ της Κυριακής!

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα, τα αδέρφια Τζόναθαν και Τζιοβάνι ντος Σάντος, ο Μάρκο Φαμπιάν, ο Κάρλος Σαλσέδο, ο Έκτορ Ερέρα, ο Ραούλ Χιμένεθ και ο Χεσούς Γκαγιάρδο είναι οι οκτώ ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε μια πολυτελή βίλα στην περιοχή Λας Λόμας ντε Σαπουλτεπέκ, μια από τις πιο ακριβές γειτονιές στη πρωτεύουσα Μέξικο Σίτι!

“Το πραγματικό αποχαιρετιστήριο πάρτι της “Τρι”! 30 συνοδοί πολυτελείας!” αναφέρει το πρωτοσέλιδο του περιοδικού. Εκείνο το βράδυ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χουάν Κάρλος Οσόριο άφησε ελεύθερους τους παίκτες του προκειμένου να δουν τις οικογένειές τους, καθώς στη συνέχεια η αποστολή θα ταξίδευε για την Ευρώπη προκειμένου να προετοιμαστεί για την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το επόμενο πρωινό, αρκετοί παίκτες έκαναν αναφορά για κλέφτες που είχαν μπει στο ξενοδοχείο και για απώλεια κινητών, τάμπλετ αλλά και κοσμημάτων. Η διοίκηση του ξενοδοχείου “απάντησε” δίνοντας στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο ξενοδοχείο παρέα με τις συνοδούς.

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η εθνική Μεξικού γίνεται πρώτο θέμα στα ροζ ταμπλόιντς πριν από κάποια διοργάνωση. Το 2011, ο Τζόναθαν ντος Σάντος – ξανά – είχε απομακρυνθεί από την εθνική Κ-22 που θα λάμβανε μέρος στο Κόπα Αμέρικα, καθώς συμμετείχε σε σκάνδαλο με ιερόδουλες σε ένα ξενοδοχείο στο Κίτο του Εκουαδόρ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter