Ρώμη: Καταπλακώθηκαν άνθρωποι όταν «τρελάθηκε» σκάλα σε μετρό – Μεταξύ τους οπαδοί της ΤΣΣΚΑ (Video-Σοκαριστικές εικόνες)

Ρώμη: Καταπλακώθηκαν άνθρωποι όταν «τρελάθηκε» σκάλα σε μετρό – Μεταξύ τους οπαδοί της ΤΣΣΚΑ (Video-Σοκαριστικές εικόνες)

Είκοσι άτομα τραυματίσθηκαν από την κατάρρευση κυλιόμενης σκάλας στον σταθμό της Ρώμης Repubblica. Αιτία του τραγικού συμβάντος, η συνεχής πίεση Ρώσων φιλάθλων της ομάδας ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι οποίοι πηδούσαν συνεχώς πάνω στην σκάλα.

Οι οπαδοί κατευθύνονταν στο στάδιο «Ολίμπικο» για τον αγώνα της ομάδας τους με την Ρόμα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ξαφνικά οι κυλιόμενες σκάλες του σταθμού στο μετρό, επιτάχυναν ξαφνικά, τραυματίζοντας τουλάχιστον 20 οπαδούς.

Ένας τραυματίας είναι σε σοβαρή κατάσταση: υποβλήθηκε σε επέμβαση και του αφαιρέθηκε μέρος του κάτω άκρου. ‘Αλλοι οκτώ πρόκειται να παραμείνουν στο νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι θα πάρουν άμεσα εξιτήριο. Στην κεντρική πλατεία της Ρώμης έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβέστες και στη συγκεκριμένη στάση δεν σταματούν, προσωρινά, οι συρμοί του μετρό.

Την ώρα του ατυχήματος, στη Ρώμη έβρεχε καταρρακτωδώς πλημμυρίζοντας τις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να γλιστρήσουν και άλλοι να ποδοπατηθούν.

Δείτε το βίντεο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter