Ρωσία: Άνδρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε 6χρονο αγοράκι

Ρωσία: Άνδρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε 6χρονο αγοράκι

Ένας άνδρας ηλικίας 36 ετών εισέβαλε σήμερα σε παιδικό σταθμό της πόλης Ναριάν-Μάρ, η οποία βρίσκεται στον βόρειο πολικό κύκλο και σε απόσταση 1501 χιλιομέτρων από την Μόσχα και σκότωσε ένα εξάχρονο αγοράκι.

Ο άνδρας ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης συνελήφθη. Σύμφωνα με αστυνομικέ πηγές ο άνδρας δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές.

Στον παιδικό σταθμό στον οποίο συνέβη το τραγικό περιστατικό, παρότι υπήρχε φύλαξη από ιδιωτική εταιρείας ασφαλείας, ο δράστης μπήκε στο κτίριο χωρίς να τον εμποδίσει κανείς.

Η ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας άσκησε ποινική δίωξη για τη δολοφονία του μικρού αγοριού και για αμέλεια, ενώ ο δράστης θα εξετασθεί από ψυχιάτρους.

Την διερεύνηση της υπόθεσης η οποία έχει συγκλονίσει την ρωσική κοινή γνώμη έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της Ανακριτικής Επιτροπής Αλεξάντρ Μπαστρίκιν.

Η εισαγγελία της περιοχής ανακοίνωσε ότι θα παράσχει κάθε βοήθεια στην οικογένεια του εξάχρονου αγοριού, ενώ στους γονείς των υπόλοιπων παιδιών του παιδικούς σταθμού ψυχολόγοι παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη.

Πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο δράστης έδινε αντιφατικές εξηγήσεις για την πράξη του.

Η πόλη Μαριάν –Μάρ είναι η μοναδική πόλη της αυτόνομης περιοχής Νενέτσκι και βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από την Θάλασσα του Μπαρέντς, ενώ ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός (Ουσίνσκ) βρίσκεται σε απόσταση 350 χιλιομέτρων από την πόλη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter