Ρωσία: Δύο νεκροί και 19 τραυματίες μετά από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους (Video)

Ρωσία: Δύο νεκροί και 19 τραυματίες μετά από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους (Video)

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 19 τραυματίστηκαν όταν επιβατικό αεροσκάφος Αντόνοφ An-24 στην προσπάθειά του σήμερα το πρωί να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Σιβηρίας, βγήκε εκτός διαδρόμου και έπεσε πάνω σε εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά. 

Στο αεροσκάφος επέβαιναν σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, 46 άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερα μέλη πληρώματος. Νεκροί είναι οι δύο χειριστές του, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. 

«Ένας από τους κινητήρες παρουσίασε πρόβλημα όταν απογειώθηκε το αεροπλάνο. Το πλήρωμα πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο αεροδρόμιο», δήλωσε στο Tass ο εκπρόσωπος της Ρωσικής δημοκρατίας Buryatia Aleksey Fishev. «Κατά την προσγείωση, το αεροπλάνο βγήκε 100 μέτρα από το διάδρομο και έπεσε πάνω σε εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο αεροσκάφος» πρόσθεσε.

Το αεροσκάφος ανήκε σε περιφερειακή ρωσική αεροπορική εταιρεία, την Angara και εκτελούσε το δρομολόγιο από την Ουλάν Ουντέ, την πρωτεύουσα, προς την πόλη Νιζνιανγκάρσκ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter