Ρωσία: Έκανε τατουάζ στη γάτα του αλλά δεν χάρηκε κανείς! (Photos)

Ρωσία: Έκανε τατουάζ στη γάτα του αλλά δεν χάρηκε κανείς! (Photos)

Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων αντιδρούν στην απόφαση ενός Ρώσου φανατικού στα τατουάζ να διακοσμήσει με αυτά το δέρμα της άτριχης γάτας του, ράτσας Σφινξ και ονόματι Demon.

«Και βέβαια λυπάμαι που του το κάνω. Ε, μάλλον δεν το ήθελε ο ίδιος ο γάτος. Έχει διαφορετικό δέρμα και τα τατουάζ πρέπει να γίνουν διαφορετικά» δήλωσε ο Αλεξάντρ.

«Ελπίζω να μην είναι και τόσο κακό για εκείνον, αν και δεν είναι το πρώτο του τατουάζ. Συνήθως αισθάνεται καλά και ξυπνάει από τη νάρκωση σχετικά γρήγορα»

Τα τατουάζ απεικονίζουν πύργο περιπολίας φυλακής, χαρτιά χαρτοπαιξίας και ένα τσιγάρο, σύμβολα που συχνά φέρουν οι εγκληματίες στη Ρωσία.

Πολύς κόσμος αντέδρασε λέγοντας πως ντρέπεται για τα τατουάζ όπως και η Ελίζαμπεθ Σκορυνίν, επικεφαλής ενός κέντρου αποκατάστασης ζώων. Όπως είπε η συγκεκριμένη ράτσα έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα και μια απλή πληγή μπορεί να προκαλέσει πόνο. Συμπληρώνει πως η αναισθησία στις γάτες αυτές είναι κακή και το ποσοστό επιβίωσης δεν είναι μεγαλύτερο του 50%, κάτι που οδηγεί στο ερώτημα αν πρόκειται για κακοποίηση.

Ο Αλεξάντρ Πουρτόφ, όμως, τοπικός tattoo artist υπεραμύνθηκε του όλου εγχειρήματος λέγοντας πως ήταν «φυσικό» πολλά χρόνια πριν για τους αγρότες να μαρκάρουν τα ζώα τους, επομένως (όπως λέει ο ίδιος) δεν μπορεί να θεωρηθεί ανήθικο για σήμερα…

Αυτά είπε ο καλλιτέχνης, αν και δεν φαίνεται πως έπεισε κανέναν! 

Πηγή: boredpanda.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter