Ρωσία: Γνωστή παρουσιάστρια τα βάζει με το Κρεμλίνο

Ρωσία: Γνωστή παρουσιάστρια τα βάζει με το Κρεμλίνο

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ξένια Σαμπτσάκ, κόρη τoυ εκλιπόντος πολιτικού Ανατόλι Σαμπτσάκ (που είχε διατελέσει δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης) με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Vedomosti, το οποίο επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στο Κρεμλίνο, το οποίο την αναφέρει ως υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές του 2018 και αντίπαλο του Πούτιν, εξέφρασε την έκπληξη της, αλλά και την οργή της για τους σχεδιασμούς του Κρεμλίνου, αλλά και επειδή τα διάφορα έντυπα δεν της ζήτησαν να σχολιάσει η ίδια τους σχεδιασμούς του Κρεμλίνου.

Σχολιάζοντας μάλιστα το δημοσίευμα, της εφημερίδας Vedomosti , αλλά και άλλων εντύπων που το αναπαρήγαγαν, σύμφωνα με το οποίο το Κρεμλίνο αναζητά γυναικείες προσωπικότητες που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν ως υποψήφιες για την ρωσική προεδρία στις προεδρικές εκλογές του 2018, η Σαμπτσάκ χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις , έγραψε στο Instagram, ότι τα έντυπα αυτά , παραβιάζοντας μια βασική αρχή της δημοσιογραφίας, «δεν θεώρησαν απαραίτητο να μου ζητήσουν κάποιο σχόλιο» τονίζοντας πως είναι υπερήφανη που είναι «άνθρωπος ανεξάρτητος και δεν έχει καμία σχέση με την ρωσική προεδρία».

Παράλληλα χρησιμοποιεί ιδιαίτερα απαξιωτικές εκφράσεις για το Κρεμλίνο και την πολιτική του για το οποίο γράφει: «Δεν γνωρίζω τι και ποιος συζητά εκεί στα υψηλά κλιμάκια, αλλά εδώ και καιρό παρατηρώ το πολιτικό μας τοπίο. Και η διάγνωση μου είναι μία, Κύριοι, ότι η πολιτική σας είναι σ…. Ανιαρή και απεχθής.».   

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter