Ρωσία – Κορονοϊός: Στην Ρωσία τα κρούσματα αυξάνονται ημερησίως κατά 17-18%

Ρωσία – Κορονοϊός: Στην Ρωσία τα κρούσματα αυξάνονται ημερησίως κατά 17-18%

Στη Ρωσία τα κρούσματα του νέου κορονοϊού αυξάνονται καθημερινά κατά 17-18% , αλλά η αύξηση αυτή δεν είναι απότομη και ως εκ τούτου δεν πρέπει να μας φοβίζει, δήλωσε σήμερα η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Τατιάνα Γκολίκοβα.

«Το μοναδικό στοιχείο που μας καθησυχάζει και να μας κάνει να ελπίζουμε, είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε μια εκθετική αύξηση, καθώς η αύξηση που παρατηρείται καθημερινά είναι της τάξεως του 17-18%», δήλωσε η Γκολίκοβα και προσέθεσε: «Θέλω όμως για μια ακόμη φορά να επαναλάβω ότι ο αριθμός συνολικά τα νοσήσαντων δεν πρέπει να μας φοβίζει, εφόσον δεν πρόκειται για μια εκθετική αύξηση»

Η Γκολίκοβα επισήμανε ότι οι απόλυτοι αριθμοί «δεν είναι πολύ ευχάριστοι». «Όταν λέω ότι σήμερα είχαμε μια αύξηση 1.800 κρουσμάτων, αυτό ηχεί για τους συναδέλφους σαν κάτι απειλητικό, αλλά αν το μεταφέρουμε σε σχετικούς αριθμούς, τότε μπορούμε να πούμε ότι ο μέσος όρος αύξησης των κρουσμάτων στην Ρωσία καθημερινά είναι της τάξεως του 17-18%. Γενικά φαίνεται πως προς το παρόν αυτή είναι η τάση. Αναμφισβήτητα βλέπουμε πως διαμορφώνονταν η τάση και στις άλλες χώρες, σε ποιες ήταν πιο ομαλή η αύξηση, σε ποιες ήταν εκθετική, αλλά στην πραγματικότητα καμία χωρά δεν έχει σαφή καμπύλη και αυτό περίπου έτσι θα συνεχισθεί. Και στην χώρα μας συμβαίνει απολύτως το ίδιο, δεν διαφέρουμε στο θέμα αυτό σε κάτι», δήλωσε η Γκολίκοβα.

Διαβάστε επίσης: Ρωσία – Κορονοϊός: «Ανεξέλεγκτη» η κατάσταση – 2.558 κρούσματα σε μια μέρα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter