Ρωσία: Προφυλακίστηκε και η σύζυγος του Ναβάλνι, πάνω από 800 συλλήψεις (Videos)

Ρωσία: Προφυλακίστηκε και η σύζυγος του Ναβάλνι, πάνω από 800 συλλήψεις (Videos)

Η ρωσική αστυνομία προφυλάκισε σήμερα τη Γιούλια Ναβάλναγια, σύζυγο του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σε μία διαδήλωση στη Μόσχα, όπως έγραψε η ίδια στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram, ενώ βρίσκονταν μέσα σε ένα όχημα της αστυνομίας. Συνολικά, οι αστυνομικές αρχές φέρονται να έχουν προφυλακίσει 863 ανθρώπους σε διαδηλώσεις υποστήριξης του Ναβάλνι που έγιναν σε όλη τη ρωσική επικράτεια, σύμφωνα με το OVD Info.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι η ρωσική αστυνομία προφυλάκισε σήμερα και την Λιούμποβ Σομπόλ, μία στενή σύμμαχο του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σε μία διαδήλωση στο κέντρο της Μόσχας.

Η διαδήλωση οργανώθηκε ζητώντας την αποφυλάκιση του αναφερόμενου πολιτικού της αντιπολίτευσης, όπως ανέφερε ένας μάρτυρας του Reuters.

Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος στις διαδηλώσεις σήμερα στη Μόσχα, ζητώντας την αποφυλάκιση του επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με εκτιμήσεις μαρτύρων στο Reuters.

Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών κάνει λόγο για συμμετοχή περίπου 4.000 ανθρώπων στις διαδηλώσεις, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter