Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ρωσία: To «άγιο» application

Η Ρωσική εκκλησία ανακοίνωσε ότι έχει έτοιμη για download μια ξεχωριστή εφαρμογή για τους ...πιστούς! Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση, την εφαρμογή έχει "ευλογήσει" ο Ρώσος Πατριάρχης.

Η εφαρμογή ονομάζεται Orthodox Life Telegram μέσω αυτής οι πιστοί μέσα από τα smartphones και τα τάμπλετ τους, θα μπορούν να στέλνουν τις παρακλήσεις τους για προσευχή απ' ευθείας στον ιερέα της επιλογής τους. 

Επίσης η εφαρμογή θα έχει και πολλές υπηρεσίες ανταλλαγής φωτογραφιών, και βίντεο που στέλνουν οι πιστοί από τα αγαπημένα τους "ιερά" μέρη αλλά και τη δυνατότητα να εγγραφούν συνδρομητές για καθημερινά νέα από τις μητροπόλεις αλλά και μοναστήρια.

Φυσικά και δίνεται η δυνατότητα να στέλνουν οι πιστοί τις δωρεές τους αλλά και να λαμβάνουν ενημερωτικά δελτία για εθελοντικές και άλλες χριστιανικές δράσεις.

Η εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και θα είναι έτοιμη για "κατέβασμα" στις αρχές του καλοκαιριού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.