Ρώσος κοσμοναύτης ακούει Νταλάρα στο διάστημα – «Ζήτω η φιλία Ρωσίας-Ελλάδας»

Ρώσος κοσμοναύτης ακούει Νταλάρα στο διάστημα – «Ζήτω η φιλία Ρωσίας-Ελλάδας»

Μήνυμα φιλίας ενόψει της επίσημης έναρξης του Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2017-18 έστειλε ο Ρώσος κοσμοναύτης Άντον Σκάπλεροφ από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Ζήτω η Φιλία της Ρωσίας και της Ελλάδας. Διαστημικούς χαιρετισμούς σε όλους! Είμαι ο κοσμοναύτης της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας και διοικητής της 55ης αποστολής στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, Αντόν Σκάπλεροφ».

Ο Άντον Σκάπλεροφ έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Νταλάρα, για τον οποίο εξέφρασε τον θαυμασμό του. Να σημειωθεί ότι η αυλαία των εκδηλώσεων του Έτους Τουρισμού Ελλάδας Ρωσίας άνοιξε με συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή.

«Είναι αδύνατον να ξεχαστούν οι μέρες που περνάμε στην Ελλάδα, γι’ αυτό πήρα μαζί μου στο Διάστημα το σηματάκι του ΕΟΤ και τα τραγούδια του ‘Έλληνα Ορφέα, του Γιώργου Νταλάρα. Γνώρισα το έργο του Γ. Νταλάρα από τον καλό μου φίλο Θανάση Αυγερινό. Από τότε παίρνω πάντα μαζί μου ελληνική μουσική και τα τραγούδια του Γιώργου Νταλάρα. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσονται δραστήρια τα θέρετρα στη Ν. Ρωσία όπου χωρίς δισταγμό μπορούμε να προσκαλούμε τους ξένους συναδέλφους και φίλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος κοσμοναύτης στο μήνυμά του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter