Ρώσος Μητροπολίτης: Αφήστε μούσια για να μη γίνετε ομοφυλόφιλοι

Ρώσος Μητροπολίτης: Αφήστε μούσια για να μη γίνετε ομοφυλόφιλοι

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Kornily, της Ρωσικής Χριστιανικής Εκκλησίας των Παλαιών Πιστών, το μούσι προστατεύει τους άντρες από την ομοφυλοφιλία.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι θα πρέπει οι άνδρες να σταματήσουν το ξύρισμα για να «προστατευτούν από την ομοφυλοφιλία» .

Ισχυρίζεται μάλιστα, ότι οι γενειάδες καθιστούν λιγότερο πιθανό, ότι ένας άνδρας θα «αλλοιωθεί» από μια ομόφυλη σχέση, σύμφωνα με τους The Times της Μόσχας.

«Ο Θεός μας έδωσε τους κανόνες: είναι γραμμένο, ότι ο Θεός δημιούργησε όλους τους άνδρες με γενειάδα. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Χριστό ή κάποιον άγιο χωρίς μούσι. Κανείς δεν πρέπει να αντιτάσσεται στον δημιουργό του» , ανέφερε ο Kornily σε συνέντευξή του στην εθνική υπηρεσία ειδήσεων της Ρωσίας.

Επίσης, εξηγεί ότι το ειδικό καθεστώς για τη γενειάδα «έχει εξαφανιστεί εντελώς εξαιτίας της Καθολικής Δύσης» .

Η ειρωνεία σε όλο αυτό βέβαια είναι, ότι ο Πούτιν εμφανίζεται πάντα με κόντρα ξυρισμένο πρόσωπο. Ο Kornily δεν το έχει σχολιάσει αυτό δημόσια.

Οι Παλαιοί Πιστοί της Εκκλησίας της Ρωσίας χωρίστηκαν από την Ορθόδοξη Εκκλησία το 1666 μετά από διαμαρτυρίες εναντίον των μεταρρυθμίσεων, που έκανε ο πατριάρχης Nikon της Μόσχας. Ο Πούτιν ήταν ο πρώτος αρχηγός κράτους που επισκέφθηκε την εκκλησία τους στα 350 χρόνια.

Πηγή: antivirus

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter