Ryan Reynolds: Με το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ryan Reynolds: Με το δικό του αστέρι  στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο Ryan Reynolds έχει πλέον το δικό του αστέρι στην λεωφόρο της δόξας. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του «Deadpool» και η σύζυγός του, Blake Lively, έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τις κόρες τους, σε μια μέρα που το Χόλιγουντ τίμησε τον Καναδό ηθοποιό με το δικό του αστέρι στο διάσημο Walk of Fame._x000D_
_x000D_

Όλη η οικογένεια εμφανίσθηκε μπροστά σε φωτογράφους και θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί για την τελετή. «Είσαι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ», είπε ο Reynolds κατά την ομιλία του στα αποκαλυπτήρια απευθυνόμενος στη σύζυγό του, και συγκινώντας την ίδια αλλά και τους παρευρισκόμενους.

«Κάνεις τα πάντα στη ζωή μου καλύτερα. Μου έδωσες τα πιο απίστευτα παιδιά που θα μπορούσα ποτέ να έχω και με έκανες τον πατέρα των ονείρων μου», συνέχισε ο 40χρονος ηθοποιός. Ο Reynolds κέρδισε το αστέρι στη «Hollywood Walk of Fame» αφού αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα πως είχε κερδίσει μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην ταινία «Deadpool».

Βασισμένη στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, η ταινία αφηγείται την ιστορία του Wade Wilson, ενός πρώην πράκτορα των ειδικών δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool.

Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, κυνηγά τον άνδρα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του. Το φιλμ σκηνοθέτησε ο Tim Miller, με το σενάριο να είναι «προϊόν» των Rhett Reese και Paul Wernick του «Zombieland».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter