«Saison Morte»: Η νέα ταινία μυστηρίου του Θανάση Τότσικα με συμπαραγωγό τη Nova!

«Saison Morte»: Η νέα ταινία μυστηρίου του Θανάση Τότσικα με συμπαραγωγό τη Nova!

Η ανατρεπτική ταινία μυστηρίου και δράσης «Saison Morte» του πολλά υποσχόμενου σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα αποτελεί τη νέα συμπαραγωγή της Nova, η οποία στηρίζει έμπρακτα για περισσότερα από είκοσι χρόνια την εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία έχοντας επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές και σε περισσότερες από 135 συμπαραγωγές κινηματογραφικών ταινιών. 

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το Μάιο και το μεγαλύτερο μέρος τους πραγματοποιήθηκε στη Μήλο. Η ταινία «Saison Morte» βρίσκεται στο στάδιο του post production και η πρεμιέρα της στους κινηματογράφους αναμένεται την φετινή κινηματογραφική σεζόν, ενώ πρόκειται να παρουσιαστεί σε A’ τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema.

Η ιστορία της ταινίας «Saison Morte» εξελίσσεται τον χειμώνα στη Μήλο όπου ένας άνδρας καλεί την αστυνομία από κάποιο ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μια ερημική τοποθεσία του νησιού. Όταν φτάνει η αστυνομία, βρίσκει τον άνδρα τραυματισμένο, την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δολοφονημένη καθώς επίσης και βίαια δολοφονημένο το συνάδελφο του. Κανείς δεν υπάρχει που να μπορεί να πει τι έγινε στο ξενοδοχείο, πέρα από τον ίδιο. Έτσι, ξεκινάει να αφηγείται στην αστυνομία μια ιστορία στην οποία κανένας δεν είναι αυτό που φαίνεται κι όλα και όλοι αλλάζουν ρόλους και θέσεις μέχρι την τελική ανατροπή.

Το καστ των ηθοποιών της ταινίας αποτελείται από τους Ορέστη Τζίοβα, Δημήτρη Λάλο, Τζένη Θεωνά, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Θανάση Ταταύλαλη, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Βακούση και Όλγα Δαμάνη που καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους. Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης ενώ η εταιρεία παραγωγής είναι η Showtime Productions.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

· Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata

· Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis

Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για
να βλέπετε trailers και αποκλειστικό
περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter