Σάκη τι δουλειά έχουν Λ.Λαζόπουλος και Δ.Παπανδρέου με Μαλβίνα

Σάκη τι δουλειά έχουν Λ.Λαζόπουλος και Δ.Παπανδρέου με Μαλβίνα

Δεν έφτανε στον SKAI το φιάσκο με τη συμμετοχή του Δημήτρη Λιγνάδη στο αφιέρωμα του Νίκου Κούρκουλου, τώρα στο στόχαστρο της εκπομπής Idols του κ. Ρουβά, μπήκε και η Μαλβίνα.

Μια ακόμη άλλα αντ’ άλλων εκπομπή, αναμένεται να προβληθεί την Παρασκευή, (αν κρίνουμε από τα πρόσωπα που επελέγησαν να μιλήσουν σ’ αυτήν), που στήθηκε από -ποιος ξέρει τι είδους- ομάδα άσχετων. Κατάλαβαν σωστά; Τιμητικό αφιέρωμα ετοίμασαν ή δυσφημιστικό και προσβλητικό;

Η Μαλβίνα, όπως γνωρίζουν όσοι την ήξεραν καλά ή ήταν πραγματικοί φίλοι της, δεν ήθελε να έχει την παραμικρή σχέση ούτε με τον κ. Λαζόπουλο, ούτε με την κ. Παπανδρέου. Αν μπορούσε να τους δει να μιλούν γι’ αυτήν, τα εξαίσια μπινελίκια της θα ακούγονταν από το Κολωνάκι μέχρι το Φάληρο!

Βλέπαμε σήμερα το απαράδεκτο τρέιλερ αυτής της εκπομπής, με τον παιδικό της φίλο και αγαπημένο συνεργάτη της για χρόνια, τον εξαιρετικό συγγραφέα και ηθοποιό κ. Θάνο Αλεξανδρή. Αναρωτιόμασταν πόσο ανεύθυνα και ανίδεα επιλέγονται για να στήνουν τέτοιες εκπομπές, που σίγουρα κάνουν τους τιμώμενους να μην ξέρουν πού να κρυφτούν εκεί στα Ηλύσια Πεδία, που ησυχάζουν χρόνια τώρα..
Ο άνθρωπος που έγραψε το βιβλίο που λάτρευε η Μαλβίνα, το «Αυτή η νύχτα μένει» ο κ. Αλεξανδρής λέει: «Πεθαίνω από τα γέλια, με όλους εκείνους, που όχι μόνο δεν ήξεραν την Μαλβίνα, αλλά δεν διστάζουν, αναιδέστατα να βγαίνουν και να μιλάνε με πάθος και λεπτομέρειες, για πράγματα από τη ζωή της.

Αραδιάζουν περιστατικά -γιατί μάλλον το άκουσαν- από ντεμέκ κοινές συναναστροφές, για ένα πλάσμα, που δεν θα επέλεγε ποτέ τους συγκεκριμένους, να εισβάλλουν στο σπίτι και στη ζωή της.

Για τη Μαλβίνα, αν θέλετε να μιλήσουμε ειλικρινά, έχουν δικαίωμα να μιλούν μόνο η Μελίτα, η Μαριανίνα, ο Μίνως και ο πρώτος εν ζωή σύζυγος Βαγγέλης Κάραλης ο οποίος την αγάπησε αληθινά.

Για τη Μαλβίνα, οι μόνοι που θα μπορούσαν να σας διηγηθούν αληθινές ιστορίες, είναι ελάχιστοι αγαπημένοι της φίλοι. Αυτοί που περνούσαν μερόνυχτα μαζί της στο σπίτι της, με ποτά και τσιγάρα, στήνοντας επιτόπια σωου με τραγούδια της Αλίκης και σκυλάδικα σουξέ…
Γιατί μόνο τότε και μόνο μαζί τους, ήταν αληθινή και ανεπανάληπτη. Τι δουλειά έχουν να μιλάνε για τη Μαλβίνα όπως ο κ. Λαζόπουλος και η κ. Παπανδρέου; Από που κι ως που;»

Κι έχει δίκιο. Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα.

Οι περισσότεροι την έχουν ανταμώσει, μόνο μέσα από ρόλους που η ίδια υποδυόταν στις καθημερινές της συναναστροφές και πάντα σε μια παράσταση που έστηνε με σκοπό την αποθέωσή της.

«Θυμάμαι – προσθέτει ο συνομιλητής μου – τη Μαλβίνα που πάντα αναφερόταν στην καταγέλαστη αθανασία, να σπαρταράει από το γέλιο, όταν σε επιμνημόσυνη εκπομπή διάσημου, είδε έναν άλλο διάσημο να αποθεώνει τον νεκρό. Τότε η Κάραλη άρχισε να ουρλιάζει: «Μωρή καλλιαρντή, αν τα ξερε ο σχωρεμένος θα σ΄έκανε μαύρη στο ξύλο…»

Εγώ τόσα χρόνια μαζί της, κάτι μακαρονάδες θυμάμαι από delivery και πακέτα, πακέτα τσιγάρα…Αυτό που με ξαφνιάζει είναι όσοι υποδύονται τους φίλους της, μιλάνε για υπέροχα τραπέζια, συνταγές εξαίσιες και για μια σπέσιαλ μαγείρισσα, που εγώ τουλάχιστον δεν είχα ανακαλύψει ποτέ, γιατί απλούστατα, σε μένα δεν ήταν υποχρεωμένη να υποδύεται τη μαμά Λωξάντρα…»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter