Σάκης Ρουβάς: Για τον Λιγνάδη… Ότι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης (video)

Σάκης Ρουβάς: Για τον Λιγνάδη… Ότι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης (video)

Αναστατωμένος ο Σάκης Ρουβάς για την κόλαση που περνάει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Εντελώς, τυχαία βγήκε ο Ρουβάς, μία ημέρα, μετά την έναρξη της δίκης του φερόμενου ως παιδοβιαστή Λιγνάδη και μας μίλησε για τις αρετές του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης».

Υπάρχει, όμως, κάτι πολύ χειρότερο που είπε ο Ρουβάς και αποδεικνύει πως δεν είναι και τόσο αφελής, αλλά ξέρει πολύ καλά και τι λέει και τι κάνει. Υπαινίχθηκε πως ο Λιγνάδης, αν όντως έχει κάνει όσα του καταλογίζουν είναι ένας άνθρωπος που πάσχει από κάτι. Όπως, καταλαβαίνετε ξεκίνησε, το πλυντήριο της υπερασπιστικής γραμμής του Λιγνάδη. Με λίγα λόγια αν δεν πειστούν οι δικαστές για την αθωότητα του θα τους πείσει πως είναι άρρωστος. Με αυτόν τον τρόπο θα πέσει και στα μαλακά.

Όχι, Σάκη μου, δεν στα είπαν καλά, ξεχάστε το αν νομίζετε πως θα ψυχιατρικοποιήσετε έναν κακοποιητή και θα επιτρέψουμε να στιγματιστούν -για άλλη μια φορά, σε αυτή την χώρα- οι άνθρωποι που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες.

Ο Λιγνάδης, είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του με εξακολουθητικές συμπεριφορές, ενώ παράλληλα, δίαγε βίο μέσα στα κυκλώματα, τις γνωριμίες και στην, υπέρμετρη φιλοδοξία του, που μια χαρά βρήκε συμπαραστάτες την Μενδώνη και τον Μητσοτάκη.

Που βγήκες μια ήμερα, μετά την δίκη να μας πεις το ποίημα σου. Προσπαθώ να θυμηθώ, ποιοι είναι οι κοινοί σας φίλοι με τον Λιγνάδη. Όχι, τίποτα, άλλο για να σε προστατέψουν μην πέφτεις σε αστοχίες και κακοτοπιές. Για θύμισε μου, Σάκη μου; Οι Βαρδινογιάννηδες κοινοί σας φίλοι δεν είναι;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter