Σάκης Ρουβάς: Μετά, τη δημόσια κατακραυγή μαζεύει τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη

Σάκης Ρουβάς: Μετά, τη δημόσια κατακραυγή μαζεύει τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη

Χωρίς, να σημαίνει πως έχει όντως μετανιώσει και ακόμα περισσότερο πως μας πείθει, κιόλας, ο Σάκης Ρουβάς, μετά το «κράξιμο» που έπεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλαξε τη στάση του.

Με μια ανάρτηση του στο facebook ο Ρουβάς παίζει το χαρτί του πατέρα και δηλώνει εκ νέου «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη».

Δεν έχει σημασία αν, στα αλήθεια, μετάνιωσε για όσα είπε. Προσωπικά, δεν το πιστεύω και ούτε πιστεύω σε αστοχίες και παρερμηνείες. Άλλα, ούτε αυτό έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι πως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική δίκη και ο καθένας μας θα μετρηθεί με τις δυνάμεις του και με το προσωπικό του αξιακό σύστημα. Μέχρι, στιγμής ο Ρουβάς βγήκε ηττημένος από τον ίδιο του τον εαυτό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter