Σάκκαρη: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μάγος»!

Σάκκαρη: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μάγος»!

«Ο Στέφανος γεννήθηκε για να παίζει τένις. Είναι μάγος». Η Μαρία Σάκκαρη, η μεγάλη Ελληνίδα τενίστρια στάζει μέλι για τον συναθλητή και φίλο της Στέφανο Τσιτσιπά, μιλώντας στο STAR λίγο πριν την μεγάλη μάχη του Στέφανου στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Οπεν, με αντίπαλο το Ραφαέλ Ναδάλ.

«Είναι μάγος. Αυτά δεν τα κάνει ο καθένας. Ο Στέφανος έχει γεννηθεί για να παίζει τένις. Έχει γεννηθεί για να είναι πρωταθλητής. Για εμένα, όπως λένε και πολλοί, δεν υπάρχει ταβάνι για τον Στέφανο. Είναι συγκινητικό αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες. Του εύχομαι να είναι γερός, δυνατός» τόνισε η Σάκκαρη και πρόσθεσε: «Δεν θα αποκαλύψω αυτό που πιστεύω για αυτό το τουρνουά, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα. Του έστειλα μήνυμα μετά τον αγώνα με τον Μπαουτίστα. Δεν θέλω να τον ενοχλώ γιατί ξέρω πώς είναι το πρόγραμμα όταν τελειώνει ένας αγώνας. Το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει. Του έστειλα ένα μήνυμα για να ξέρει ότι είμαι δίπλα του, ότι τον στηρίζω και ότι τον βλέπω. θα τον δω σε μερικές εβδομάδες και θα τα συζητήσουμε όλα».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ραφαέλ Ναδάλ, το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο 17 τίτλων γκραν σλαμ αύριο Πέμπτη (24/1, 10.30), με στόχο μια ακόμα υπέρβαση- πρόκριση στον τελικό του τουρνουά της Μελβούρνης. Ο οποίος Ναδάλ να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει σετ στη διοργάνωση, κερδίζοντας όλα τα ματς με 3-0!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter