Σακοράφα για επίσκεψη Επιτροπής PEGA στην Ελλάδα: Ο προγραμματισμός περιορίζεται σε άτυπες συναντήσεις

Σακοράφα για επίσκεψη Επιτροπής PEGA στην Ελλάδα: Ο προγραμματισμός περιορίζεται σε άτυπες συναντήσεις

Την επίσκεψη της Ερευνητικής Επιτροπής PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο σχολιάζει σε δήλωση της η βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 αντιπρόεδρος της Βουλής, Σοφία Σακοράφα.

Όπως σχολιάζει «ο σχετικός προγραμματισμός περιορίζεται σε άτυπες συναντήσεις» ενώ υπογραμμίζει «η προτεραιότητα είναι, δυστυχώς, πάντα οι εντυπώσεις και καθόλου η ουσία».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή PEGA στην Ελλάδα

Βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα η ομάδα εκπροσώπησης της Ερευνητικής Επιτροπής PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επισκέπτεται τη Βουλή των Ελλήνων. Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλαμε εξαντλώντας τις δυνατότητές μας, ο σχετικός προγραμματισμός περιορίζεται σε άτυπες συναντήσεις. Η προτεραιότητα είναι, δυστυχώς, πάντα οι εντυπώσεις και καθόλου η ουσία.

Μπορεί να μην ταυτίζονται οι προθέσεις όλων αλλά το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. Ουσιαστική διαδικασία θα ήταν μόνο η κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής PEGA με την Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις ή/και με την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Σε κάθε περίπτωση, τέτοιες προσχηματικές διαδικασίες δεν έχουν κανένα νόημα και εμείς δεν θα συμμετέχουμε σε αυτές τις ανούσιες παραστάσεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter