Σαλαμίνα: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο ιερέας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο

Σαλαμίνα: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο ιερέας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο
Απολογία στον ανακριτή Πειραιά του 68χρονου παλαιοημερολογίτη ιερέα που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023. O 68χρονος συνελήφθη στις 26/11 σε νησί του Αργοσαρωνικού, με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο και χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς, ο κατηγορούμενος προέβη σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τους δικηγόρους του φαίνεται να αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο κατηγορούμενος προέβη στις εν λόγω πράξεις κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 είχε κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα σε βάρος ενός άλλου ανήλικου αγοριού και το 2021 καταδικάστηκε σε 9 χρόνια κάθειρξη ωστόσο άσκησε έφεση κι αφέθηκε ελεύθερος αφού θα δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter