Σαλαμίνα: Τη λήστεψαν μέρα μεσημέρι μέσα στο ίδιο της το σπίτι – «Μην καλέσεις Αστυνομία έχεις ένα γιο»

Σαλαμίνα: Τη λήστεψαν μέρα μεσημέρι μέσα στο ίδιο της το σπίτι – «Μην καλέσεις Αστυνομία έχεις ένα γιο»

Αντιμέτωπη με τρεις ένοπλους ληστές βρέθηκε μέρα μεσημέρι μέσα στο ίδιο της το σπίτι σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου η Έλενα Σταυριανουδάκη, η οποία κατοικεί στην περιοχή Αιάντειο Σαλαμίνας. Η ίδια, εμφανώς σοκαρισμένη, μίλησε στο documentonews.gr και περιέγραψε αναλυτικά όλα όσα βίωσε λεπτό προς λεπτό αντιμέτωπη με τους ένοπλους ληστές.

«Βρισκόμουν στο σπίτι, μόνη μου και κάποια στιγμή άκουσα ένα εκκωφαντικό ήχο από το δωμάτιο του παιδιού. Σηκώθηκα από περιέργεια να δω τι έχει συμβεί νομίζοντας ότι είναι ο γιος μου και ξαφνικά αντίκρισα έναν άνδρα να «βουτάει» κυριολεκτικά μέσα από το σπασμένο διπλό τζάμι στο σπίτι. Μαζί του ήταν δύο ακόμη άντρες οι οποίοι μιλούσαν ελληνικά ενώ κρατούσαν πυροβόλα όπλα» τονίζει η κα Σταυριανουδάκη στο documentonews.gr.

Με το όπλο στραμμένο πάνω της οι ληστές της ζήτησαν να τους παραδώσει ότι χρήματα ή πράγματα αξίας βρισκόταν στο σπίτι. Μάλιστα ένας από αυτούς την έπιασε σφιχτά και την ακινητοποίησε στον καναπέ του σπιτιού, ενώ ο ληστής που είχε μπει πρώτος τραυματίστηκε όπως φαίνεται από τις σχετικές φωτογραφίες που ανέβασε της στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook.

Πράγματι η κα Σταυριανιουδάκη τους έδωσε ότι χρήματα υπήρχαν στο σπίτι, ενώ οι ληστές αφαίρεσαν και τα λαπτοπ του γιου της, ο οποίος ευτυχώς εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι.

Στη συνέχεια οι τρεις άνδρες αποπειράθηκαν να φύγουν. Λίγο πριν βγουν από το σπίτι ένας από αυτούς απείλησε την Έλενα Σταυριανουδάκη με το ίδιο της το παιδί, όπως καταγγέλλει.

«Μην τολμήσεις και πάρεις την Αστυνομία, έχεις και ένα γιο όπως ξέρουμε» της είπαν χαρακτηριστικά.

Η ίδια στο άκουσμα και μόνο της απειλής άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και οι ληστές που ήδη είχαν βγει από το σπίτι τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο έχει φτάσει ήδη η Αστυνομία και διενεργεί έρευνα για το συμβάν.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιου είδους περιστατικό στην περιοχή.

«Μας έχουν ρημάξει εδώ στην κυριολεξία. Πριν από δύο μέρες έκλεψαν άλλη μια οικογένεια ακριβώς από κάτω» τονίζει στο documentonews.gr η κα Σταυριανουδάκη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter