Σαλβίνι: Σε περίπτωση κυβερνητικής συμφωνίας Πέντε Αστέρων- Κεντροαριστεράς, θα κινητοποιηθούμε

Σαλβίνι: Σε περίπτωση κυβερνητικής συμφωνίας Πέντε Αστέρων- Κεντροαριστεράς, θα κινητοποιηθούμε

Στο ενδεχόμενο να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος ανάμεσα στο κίνημα Πέντε Αστέρων και την κεντροαριστερά, ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει στην σύσταση νέας κυβέρνησης, αναφέρθηκε σήμερα ο γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι.

«Σε περίπτωση κυβερνητικής συμφωνίας Πέντε Αστέρων- κεντροαριστεράς, υπάρχουν χιλιάδες μέλη μας πρόθυμα να κινητοποιηθούν», δήλωσε ο επικεφαλής της Λέγκα. «Το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα έκανε ήδη τόσες και τόσες ζημιές, καθ΄όλα τα περασμένα χρόνια κακοδιαχείρησης, όταν είχε στα χέρια του την κυβέρνηση», πρόσθεσε ο Σαλβίνι.

Σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, όμως, ο γραμματέας της Λέγκα ανέβασε ηθελημένα τους τόνους ενόψει των αυριανών, τοπικών εκλογών στην βόρεια περιφέρεια Φριούλι Βενέτσια Τζούλια, στις οποίες η κεντροδεξιά συμμαχία θεωρείται φαβορί.

Σε ότι αφορά τις γενικότερες εξελίξεις, για ενδεχόμενη συγκρότηση νέας κυβέρνησης, οι πρώτες απαντήσεις θα φθάσουν την ερχόμενη Πέμπτη, από την συνεδρίαση της εθνικής διεύθυνσης του Δημοκρατικού Κόμματος. Πολλά στελέχη του, πάντως, έχουν δηλώσει ότι θεωρούν εξαιρετικά δύσκολη την όποια συμπόρευση με τους «πεντάστερους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter