Σαλμάς: Εγώ αποκάλυψα τις αθέμιτες πρακτικές της Novartis

Σαλμάς: Εγώ αποκάλυψα τις αθέμιτες πρακτικές της Novartis

Ότι εκείνος αποκάλυψε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε η Novartis τόνισε στην ομιλία του στη Βουλή ο ένας εκ των δέκα εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο της Novartis, Μάριος Σαλμάς.

«Είμαι αυτός και ο μόνος από τον οποίο έμαθε η πολιτεία ότι η Νovartis χρησιμοποίησε αθέμιτες πρακτικές στο χώρο της Υγείας. Έδωσα το έναυσμα για έναρξη της έρευνας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Υγείας, προσθέτοντας πως «ποτέ δεν είχα φανταστεί τη διαχείριση που θα τύγχανε το θέμα και ότι θα απολογούμαι κι εγώ. Θα κάνω υπομονή για να λάμψει η αλήθεια».

Ο Σαλμάς δήλωσε πως δεν έλαβε καμία απόφαση που να ζημίωσε το κράτος ενώ, όπως είπε, επί υπουργίας του δέχτηκε τον πιο λυσσαλέο πόλεμο στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τις παθογένειες στον χώρο της Υγείας.

«Όπως διαβάζω, ήμουν υπ’ αριθμόν ένα εχθρικό πρόσωπο για τη Novartis. Πλήρωναν χρήματα για να με πολεμήσουν» τόνισε, αναφέροντας χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη δικογραφία. «Μόνο καλό έκανα στην Ελλάδα, δεν πήρα καμιά απόφαση που ζημίωσε το κράτος και τους πολίτες. Δεν κρύφτηκα, δεν συμβιβάστηκα όταν έπρεπε να αντιμετωπίσουμε παθογένειες στο χώρο της Υγείας».

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter