Σάλος από την παρουσία γαλάζιων υπουργών στην εκδήλωση για την «Ομάδα Αλήθειας»

Σάλος από την παρουσία γαλάζιων υπουργών στην εκδήλωση για την «Ομάδα Αλήθειας»
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σάλος έχει προκληθεί στα social media για τη χθεσινή εκδήλωση για τα 13 χρόνια της «Ομάδας Αλήθειας», αλλά και τις εγκωμιαστικές παρεμβάσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, όπως και του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε.

Μάλιστα, στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν δεκάδες βουλευτές και στελέχη της γαλάζιας παράταξης, δείχνοντας τον κυνισμό που χαρακτηρίζει αυτή την κυβέρνηση, με υπουργούς να αποθεώνουν τους διαχειριστές μίας ομάδας που πληρώνονται από ιδιωτική εταιρεία για προπαγάνδα. Αυτά τα αδιανόητα δείχνουν τα καθεστωτικά στοιχεία που έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Προκλητικός για άλλη μία φορά εμφανίστηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος ειρωνεύτηκε τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την «Ομάδα Αλήθειας» δίνοντας συγχαρητήρια σε κάποιους μεγάλους μιντιακούς ομίλους, «που τους αξίζει το βραβείο Πούλιτζερ, γιατί ανακάλυψαν λέει ότι η Ομάδα Αλήθειας συνδέεται με την ΝΔ». Βέβαια δεν είπε κουβέντα για τον τρόπο χρηματοδότησης αυτή της προπαγανδιστικής ομάδας, παρά μόνο «ευχαρίστησε» τα τους διαχειριστές της, για την αποδόμηση της «ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς».

Ο Παύλος Μαρινάκης, έφτασε στο αδιανόητο σημείο να πει ότι «η Ομάδα Αλήθειας πρέπει ως λογική να επεκταθεί σε κάθε μας δραστηριότητα. Δηλαδή με θάρρος, επώνυμα, χωρίς φόβο να δίνουμε μάχες για την ιδεολογία μας, για το κόμμα μας, για τα πιστεύω μας, για όσα αγωνιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια» και σε άλλο σημείο είπε ότι «ο τρόπος που κινείται η Ομάδα Αλήθειας, το επιχείρημα, δηλαδή και η τεκμηρίωση, είναι αυτό που θέλουν οι νέοι άνθρωποι που πιστέψτε με, είναι πολύ περισσότεροι, από αυτές τις μειοψηφίες που φωνάζουν». Βέβαια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είπε τίποτα για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα κάνει κοπτοραπτική μόνο σε όσους ασκούν κριτική στο σύστημα Μητσοτάκη, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια κατά τους κυβερνώντες.

Πλέον οι μάσκες μετά και τη χθεσινή εκδήλωση της «Ομάδας Αλήθειας» έχουν πέσει, καθώς πίσω από τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς βρίσκεται το ίδιο το Μαξίμου. Σημειώνεται, ότι στην εκδήλωση βρέθηκε και γιός του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ενώ υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση από το γαλάζιο μηχανισμό.

Διαβάστε επίσης

Αδιανόητη δήλωση Γεωργιάδη: «Η Ομάδα Αλήθειας έφερε την αλήθεια στην πολιτική ζωή του τόπου»

Ετικέτες

Documento Newsletter