Σάλος με δημοσίευμα της WSJ: «Ο Μασκ παίρνει ναρκωτικά, ανησυχούν οι συνεργάτες του» – Τι απαντά ο ίδιος

Σάλος με δημοσίευμα της WSJ: «Ο Μασκ παίρνει ναρκωτικά, ανησυχούν οι συνεργάτες του» – Τι απαντά ο ίδιος

Αίσθηση έχει προκαλέσει δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal σχετικά με τον Ίλον Μασκ σύμφωνα με το οποίο συνεργάτες του και στελέχη στις εταιρείες του δισεκατομμυριούχου εκφράζουν ανησυχία όχι μόνο για την κακή συμπεριφορά του και τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του, αλλά και για την εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών που κάνει ο πάμπλουτος επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με της WSJ «σύμφωνα με άτομα που τον έχουν δει να κάνει χρήση ναρκωτικών ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έχει πάρει LSD, κοκαΐνη, έκσταση και ψυχεδελικά μανιτάρια, συχνά σε ιδιωτικά πάρτι ανά την υφήλιο, όπου οι παρευρισκόμενοι υπογράφουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας ή αφήνουν τα τηλέφωνά τους για να εισέλθουν. Παλιότερα ο Μασκ έχει καπνίσει μαριχουάνα δημόσια και έχει πει ότι έχει ιατρική συνταγή για χρήση κεταμίνης. Το 2019, έκανε πάρτι με «μαγικά μανιτάρια» σε μια εκδήλωση στο Μεξικό, ενώ το 2021, πήρε κεταμίνη με τον αδερφό του, Κίμπαλ Μασκ, σε ένα πάρτι σε σπίτι στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της Art Basel. Επίσης έχει πάρει παράνομα ναρκωτικά με το πρώην μέλος του ΔΣ της Tesla, Στιβ Γιούρβετσον».

Αυτά και άλλα πολλά ανέφερε για τις περιπέτειες του Μασκ με τις ουσίες, το δημοσίευμα της WSJ το οποίο κατέγραφε επίσης και τις ανησυχίες πρώην, αλλά και νυν (ανώνυμα) στελεχών για τις έξεις του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο και για το κατά πόσο αυτές μπορούν να έχουν ή έχουν ήδη αντίκτυπο στις εταιρείες του, που περιλαμβάνουν την Tesla, το X, την Space X. Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα ανέφερε πως «ορισμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Tesla όλα αυτά τα χρόνια έχουν εκφράσει ανησυχίες αλλά δεν έχουν πει τίποτα επίσημα. Το καλοκαίρι του 2018, κάποιοι γύρω από τον δισεκατομμυριούχο άρχισαν να ανησυχούν ότι έχανε τον έλεγχο». Η κατάσταση φαίνεται ότι προκάλεσε μέχρι και αποχωρήσεις όπως στην περίπτωση της πρώην διευθύντριας της Tesla, Λίντα Τζόνσον Ράις, η οποία όπως αναφέρεται, αποχώρησε από την εταιρεία το 2019 επειδή είχε απογοητευτεί από τη χρήση ναρκωτικών και την ασταθή συμπεριφορά του Μασκ.

Από την πλευρά του πάντως ο Ίλον Μασκ, παρότι αρνήθηκε να σχολιάσει ο ίδιος τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, όπως και του ζητήθηκε από την εφημερίδα, έβαλε τον δικηγόρο του να υποστηρίξει ότι τα όσα αναφέρονται είναι ψευδή και πως αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια έχει περάσει όλα τα «απροειδοποίητα» τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και αλκοόλ στα οποία έχει υποβληθεί εθελοντικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter